torsdag 31. oktober 2019

Kort med sommerfugler

Jeg har laget 3 kort med sommerfugler som hovedmotiv.


På disse to kortene som er ganske like, har jeg laget bakgrunnen selv. Stemplet er fra Studio Light. Teksten er et stempel fra Papirdesign. Jeg har også lagt på et lag med Cosmic Shimmer Gilding Polish i sølv-farge, for å gi kortene mer shimmer.

Dette kortet er laget likt. Teksten er er stanset ut av en die fra Kort og Godt.

Jeg hadde til slutt lyst til å lage et shikkelig glitter og glam-kort. Her har jeg brukt glitter mosegummi på bakgrunnen og limt på en utstanset sommerfugl. Diesen er fra Sizzix. Teksten er dies fra Papirdesign.


Produkter fra Sizzix og Cosmic Shimmer distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 30. oktober 2019

Søte barnekort


Med ei lita jente i hus, får man alltid bruk for søte jentekort.

Det første kortet er laget av hvit kartong fra Papicolor, mønsterark fra Papirdesign sin herlige serie Drømmeland og et digitalt motiv fra I love digi Design. Gratulerer med dagen er klistremerker fra Papirdesign og sløyfa i knappen er vokset bomullstråd fra Kort og Godt.


Det andre kortet er også laget av hvit kartong fra Papicolor, men med mønsterark fra Studio Light. Motivet på dette er også fra I love Digi Design. Vimpelen og bladkransen er stanset ut med dies fra Papirdesign. Chipboardteksten er malt med akvarellmaling fra Van Gogh og embosset med Cosmic Shimmer Detail Emboss powder - Bright Gold.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Van Gogh og Cosmic shimmer distribueres av Global Hobby og Kunst.  Ta gjerne kontakt med dem for å finne nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.

tirsdag 29. oktober 2019

Gavesett med krus og kakaoJeg  har laget en gavepakke med krus, kakaobolle og en koselig tag.

Tagen er kuttet til av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Doilien bak motivet er stanset ut med die fra Papirdesign, PD 1900163 Hei. Jeg har også brukt en av Papirdesigns nye stickers som er på klar bakgrunn, til å sette teksten Juleklem oppå nissemotivet. Dette motivet er et digitalt motiv fra Manu Design Studio. Printet ut på ark fra Fabriano.Jeg har bukt motiv fra Manu Design Studio på kruset også:Teksten har jeg designet selv i redigeringsprogram:Kruset har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.Produkter fra Cosmic ShimmerMarianne Design, Sizo, 3L, FabrianoMarabuAmsterdamFoliaStazSakuraSpeedball, Royal Talens, SizzixCreative ExpressionsKooh-I-Noor, Shinhan Touch Marker, SpeedballBest CreationVanGoghPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Gave til elgjeger

Elgjakta er i gang, og for noen er det årets høydepunkt.


Jeg har laget en tag med tydelig elg-tema, og sammen med en kopp jeg har sublimert med en morsom tekst på dialekt blir dette en flott gave til en jeger:


Dette prosjektet kan du også se hos Papirdesign.
Kruset har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. 


Produkter:
Ark:
Dies:


mandag 28. oktober 2019

Små gaver: Notatblokker

En liten gave til den som har alt, eller bare en hyggelig oppmersomhet?
Jeg har dekorert noen søte små notatblogger jeg kom over, og synes det er ganske moro å pirkke med slike småprosjekter. I tillegg en yppelig måte å få brukt opp litt rester på, både mønsterark og bølgepapp:


Alle tre bløker er dekorert med mønsterark og motiver fra StudioLight. Jeg har holdt dekoren enkel, brukt litt bølgepapp fra Folia for å skape dimensjon.
I tillegg har jeg brukt kork-blader fra Kort og Godt, noen harlvperler fra Papirdesign og egenprintede tekststrimler.


http://elinshobbykrok.blogspot.com/

søndag 27. oktober 2019

Pynte Pepperkakehus


Hvert år pleier min søster invitere alle tantebarna til pepperkakehus-pynting hos seg. Det er en tradisjon ungene er veldig glad i. I dag har jeg scrappet noen bilder fra et av årene. Jeg har brukt ark fra Papirdesign. Jeg elsker rødfargen på julearkene derfra, de er perfekt julerøde synes jeg. I tillegg har jeg brukt grått ark som bakgrunnsark, også dette fra Papirdesign. På bakgrunnsarket har jeg brukt Marabu Acryl mousse med stensil, og deretter hatt på litt frantage. Tittelen er stanset ut i mosgummi, og tekststripene er skrevet med skrivemaskin på hvit kartong fra Papicolor.

lørdag 26. oktober 2019

Vennskapskort i høstfarger

Heisann!

I dag vil jeg dele et kort i deilige høstfarger som passer fint å gi til en god venn.

Bakgrunnen er satt sammen av resteark fra Papirdesign fra tidligere prosjekter, og limt på en base av Papicolor kraftkartong. Under pynteklyngen har jeg bygget opp med tag, bølgepapp fra Folia og en god dose tyll.


 Har brukt litt diverse blomster og pyntebær her, de fleste fra Kort&Godt og I Am Roses. Halverperler fra Staz blir siste hånd på verket.

Produkter fra Papicolor, Folia og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en koselig høstdag!

fredag 25. oktober 2019

Beste smilet

Jeg har laget en LO med bilde av min sønn. Bakgrunnen er laget fra bunnen av og jeg har brukt Marabu Art Crayons for å lage fargene.


Jeg har klippet ut deler fra et gammelt mønsterark jeg har pyntet med.

Buttonen og det prikkete papiret er fra Papirdesign.

Jeg har brukt stensiler og stempel for å lage litt mer effekt. Trekantene er et stempel fra Studio Light.


Produkter fra Studio Liht og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


torsdag 24. oktober 2019

Klem til deg - kortDette posekortet har jeg kuttet til 15cm*15cm størreslse av en hvit papirpose. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Motivet er satt sammen av elementer jeg har jeg kjøpt via Creative Market. Printet ut på ark fra Fabriano.

Tekststripene er printet og "klem til deg" er stanset ut med die fra Papirdesign. Sirklene er også dies herfra.

De hvite enamel-hjertene er fra Staz.


Dette kortet kan også sees i Papirdesigns blogg.

Produkter fra StazFabriano og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Kort med enhjørningtema


Jeg har laget to kort med enhjørningtema. Med sirkler og vimpelformer får disse et lekent lett uttrykk.

Disse kortene kan du også se hos Papirdesign.


I kontrast til hvit kartong og pastellfarger i arkene har jeg brukt svart kartong som jeg har dempet med litt hvit gesso og chalkboard stempeleffekt.

Produkter:
Ark:
PD1900036 Fantasiverden
PD1900034 Drømmelang
Dies:
PD 17326 Vimpel
Stempel:
Annet:

onsdag 23. oktober 2019

Du er noens grunn til å smile

Jeg har dekorert noen koselige gaveposer i det siste, ment til å putte en liten gave i. Jeg synes det er så koselig å glede andre, enten det er fordi det er en spesiell annledning eller rett og slett bare fordi...

 Gaveposene er dekorert med nydelige mønsterark fra Papidesign, hovedsakelig rester fra tidligere prosjekter, noe som gjør det ekstra godt å få til å bruke de <3 Arkene er fra serien "Vårstemning". Jeg har brukt motiver fra Maja Design denne gangen, og masse flotte blomster fra I Am Roses.

 Stempletrykk og halvperler er fra Papirdesign, og den fine borden på stjerne-arket har jeg stanset ut med dies fra Marianne Design.

Den andre posen min har samme stil som den første, med mange av de samme elementene på. De nydelige sommerfuglene er digitale filer fra The Art Of Papercrafs. En av mine nye favoritter, for de passer så fint inn på de aller fleste prosjekter. 

Tekst-strimlene er stempler fra Papirdesigns stempelplate "Ord til deg", mens de glitrende fine halvperle-blingene er fra Marianne Design.

http://elinshobbykrok.blogspot.com/