fredag 31. mars 2017

Prosjekter i knalle farger

Hege:

Av og til får man lyst til å lage noe helt annet enn det man pleier å lage, og det var den lysten jeg kjente på da jeg laget dette kortet. Jeg hadde så lyst til å lage noe med sterke farger,  noe "lekent" og tøft på samme tid.  Siden Pokemon er ganske i vinden for tiden, og jeg fant et perfekt motiv på Pinterest, så ble det Pokemon, Picachu og gult er kult på samme tid...  Dette kortet koste jeg meg virkelig med å lage :-)

Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor og tøffe mønsterark i svart, hvitt og gult.  Mønsterarkene har fått litt gul Distress Paint her og der for en enda røffere look.  Kortet er pyntet med masse forskjellig,  blant annet en liten svart kakeserviett og en button med ordet GO (for Pokemon Go). 

Ordet "Hello" er stanset ut med en dies fra Sizzix i svart mosegummi. Tannhjulene er chipboard fra Wycinanka, det samme er ordet "Tøffing". Sistnevnte har jeg malt med svart Distress Paint.  Sugerørene og tråden jeg har knyttet rundt (vokset bomullstråd) er fra Kort og Godt. Tekststripene er stempler fra Papirdesign.  Til slutt har jeg limt på bittesmå diamanter fra Kort og Godt og Diamond Gems fra Marianne Design.


Inni kortet har jeg brukt samme mønsterark som på forsiden og laget et skrivefelt ved hjelp av en dies fra Kort og Godt. Jeg har pyntet med en bit washiteip.


Produkter fra Papicolor, Sizzix, Marianne Design og mosegummi forhandles i Norge via Global Hobby og Kunst.  Ta gjerne kontakt med dem for nærmeste forhandler.

Håper du lar deg inspirere til å utfordre deg selv litt, lage noe annet enn det du pleier å lage, "leke" deg litt med farger og elementer :-)

Ha en kreativ dag!Kristin:
Jeg hadde lyst til å utfordre meg selv litt og ville teste ut litt knalle farger, noe jeg sjelden bruker på det jeg lager. Jeg valgte en kombinasjon av hvitt, svart og knall gult.

Av pynt har jeg brukt ulike stjerne-dies som jeg har stanset ut i sort og gul mosegummi. Teksten "Kuleste gutten" er en chipboard fra Scrapiniec. Den er farget med en knall gul Marabu-spray.

På bakgrunnen har jeg splættet med hvit maling.

Produkter fra mosegummi og Marabu distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

torsdag 30. mars 2017

Vinner av giveaway

Vi kjørte i gang en giveaway for å feire at vi rundet 100 følgere på Instagram. Resultatet er at vi nå har rundet 200 følgere ♥♥♥, og vi kan ikke annet enn å takke og bukke.


Følg oss gjerne

Du kunne delta både her i bloggen, på Instagram, og også på Facebook. Tusen takk til alle som har deltatt, delt og fremsnakket. Dette setter vi stor, stor pris på.


 Nå er det tid for å avsløre hvem som stakk av med denne herlige premien. Lekre motivark fra Studiolight, dies og bånd fra Marianne Design, stickers og sommerfugler fra Staz. 

Alt er produkter som distribueres av Global Hobby og Kunst.

Og vinneren ble;

@maringvas 

Send oss adressen din så kommer denne flotte premien din vei: 

To kort i lik stil

I dag har jeg to posekort i lik stil å vise dere: Et venninnekort og et bursdags  kort. Kortene er begge laget på brune papirposer, i to ulike størrelser, med blomster som tema.

Det første kortet har fått motiv fra Studiolight. Jeg har limt på et panel med folia bølgepapp i naturfarge, som jeg har malt med hvit gesso for å skape litt dimensjon. Stempeltrykk på både kort og tag er fra Papirdesigns stempelplate "Glad du er min venn". Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka og blomster fra I Am Roses.

Tagen har fått litt ekstra pynt, stanset ut med Marianne Designs craftable dies "Bag topper -Bow".

Kort nummer to ble et bursdags kort, her også med motiv fra Studiolight. Dekorert med kakeserviett, blomster fra I Am Roses, chipboard fra Wycinanka og ord-strimler fra Papirdesign. Her valgte jeg en enkel kaffetag til å ha inni posen.


onsdag 29. mars 2017

En die, flere bruksområder

Kulricke er en tysk dies-produsent som har utrolig mange flotte dies. Eieren av Kulricke er norsk, så de har også dies med norsk tekst. Nettbutikken deres er vel verdt et besøk. I dag vil jeg vise bruk av påskedies. Jeg vil spesielt vise et sett med "egg-dies" som består av fem egg i forskjellige størrelser, for å vise at det kan brukes som mer enn bare egg. 


Først ut har jeg laget litt standard påskepynt, hvor jeg har stanset ut flere egg i to forskjellige størrelser, og laget egg av de. Jeg har latt tråden henge nedover, og har limt på påskeharer som også er stanset ut av dies fra Kulricke. For at tråden ikke skal bli synlig, har jeg stanset ut to av hver hare, og limt de sammen med tråden inni. Papirene kommer fra Papirdesign.


Deretter har jeg laget et posekort til konfirmant. Her har jeg brukt egg-diesen som basisform til å stemple tekst på. Mønsterarkene jeg har brukt på kortet kommer fra Studiolight, og tekst stempel fra Papirdesign. Jeg har stanset ut en konfirmanttekst i svart mosegummi med dies fra Kort og Godt. Til sist har jeg pyntet med blomster fra bl.a I am Roses.Til sist har jeg laget en liten restetag for å bruke opp en bit med mønsterark som ble til overs. Også på denne har jeg brukt egg-diesen som basisform til å stemple på. Tagen er enkelt pyntet med osteklut, blonde og blomster fra I am Roses.

tirsdag 28. mars 2017

Kort til barnebursdag

Hei! I dag vil jeg vise et kort laget med digitale papirer fra Kristie Art Design. Det som er så genialt med digitale papirer er at man beskjærer dem til akkurat den størrelsen man trenger før man skriver dem ut, og så kan man jo bruke dem om og om igjen - så lenge man har nok blekk i printeren ;-)

Jeg har brukt to ark fra en samling som heter "Dinosaurs". Filene har høy oppløsning, så her kan du skalere opp og ned som du måtte ønske. Jeg har valgt et grønnstripet ark bakerst og et ark med tøffe dinosaurer fremst. Den hvite kartongen er av merket Papicolor.

Kortet er pyntet ganske enkelt da jeg ville at dinosaur-arket skulle komme til sin rett. Jeg har stanset ut med en scrible dies fra Sizzix/Tim Holtz. Teksten er en chipboard fra Scrapiniec og pilene fra Wycinanka. De er farget med Marabu Art Spray i fargene "Reseda" og "Sky Blue". Oransje dotter fra Papirdesign.

Produkter fra Sizzix, Marabu og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en super dag!

mandag 27. mars 2017

Vennskapskort

Hei! I dag vil vi vise frem noen kort som passer å gi til gode venner, kort med fine stemplede tekster som passer å gi til dem man er glad i.

Katrine: 

Det første kortet er laget på bestilling hvor mottaker liker å gå på ski, jeg synes dette rustikke skimotivet er så flott. Basen er kartong fra Papicolor og mønsterark er fra Papirdesign. Jeg har laget falsk søm rundt kantene på alle mønsterark. Stor kakeserviett er også fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en die fra Kort&Godt. Pyntet med blomster og søte små hjerter fra Wycinanka.


På innsiden har jeg pyntet med en fin vennskapstekst fra Papirdesign. Jeg har stemplet den på et tavleklistremerke og embosset i hvitt. Stort skrivefelt på den andre siden.


Det andre kortet er også laget med mønsterark fra Papirdesign, dette fra den nyeste kolleksjonen "Dagen er din". Kartong fra Papicolor. Mønsterarket er skjært til en ramme og inni den har jeg lekt med litt med diverse medium. Jeg har limt fast tissue paper og grunnet over med clear gesso, deretter har jeg brukt Marabu akryl mousse over en stensil. Så har jeg splæsjet og sprutet med Marabu Art Spray i fargene Bordeaux og Grey. 


Tekstripene er stempler fra Papirdesign, stemplet på hvitt papir og montert på 3d-puter på kortet. Blomsten er fra I Am Roses og har blitt sprayet med Marabu Art Spray i fargen Bordeaux for å passe til prosjektet. Hjertet og bladene er begge stanset ut med Sizzix dies i henholdsvis hvit og grønn kartong.

Jeg har laget to kort etter likt oppsett, Mønsterark fra Studiolight. Teksten har jeg printet ut. 

Selvklebende halvperler og dråper, samt blonder er fra Kort og Godt. Blondekanten øverst på kortet og tagen er stanset ut med dies fra Marianne Design, LR0413 Hearts and cotton lace. Blomster fra bl a I am Roses
Og til slutt et koselig kort til en eldre dame som elsker blomster


Mønsterark fra Studiolight. Stempeltekst og tilhørende dies fra Kort og Godt. Elsker disse settene og ønsker meg alle sammen :-) Stemplet på sort kartong fra Kort og Godt, og embosset med hvitt detail embossingpulver fra Creative Expressions
Produkter fra Papicolor, Creative Expressions, Marabu, Sizzix, Studiolight, Marianne Design og mosegummi, distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

søndag 26. mars 2017

Tag og kort til herrene

Hei! Tag og kort til herrene fra oss i dag.

Ann Kristin:

Her vil jeg vise dere en stor tag jeg har dekorert. Tagen er fra Ranger og måler ca. 13x27 cm. Jeg har brukt lekre treverksark fra StudioLight fra serien "Romantic summer" og "Love and home". 
Bil motivet er fra klippeark til Maja Design.


Herremannen er stanset ut med dies PD 16169 "Mann" fra Papirdesign. Her har jeg da brukt negativen istedet for diecuten, og lagt en chipboard bak. Jeg syns det ga en stilig effekt! Chipboarden er fra Wycinanka. Det samme er den kule "Gratulerer" chipboarden.

Baksiden er holdt enkel.
Jeg synes herrekort er vrient å lage, men det var veldig morsomt å lage dette kortet med utgangspunkt i den kule tannhjul-diesen fra Kulricke.  Jeg har stanset tannhjulene ut i sort kartong og etterpå limt på noen metall-tannhjul på toppen.

Mønsterarkene på kortet er fra Papirdesign. Teksten og rammen under teksten er et stempel og die fra Kort og Godt

lørdag 25. mars 2017

Dåpskort


I dag har vi noen dåpskort å vise dere.

Elin:

Nok en gang, behov for påfyll i kurven da det stadig er noen innom og vil kjøpe. Kjempe kjekt for min del, både litt kroner i scrappekassen og rom for mer kreativitet! Idag ble det to lyseblå dåpskort:


Med brun papirpose som base, og mønsterark fra restekassa, ble dette kortet til: Masse blått! Blomster fra bl.a I Am Roses og Kort og Godt. De store hvite blomstene er fra I Am Roses, de er opprinnelig mye større ( kaldt cottage roses). Jeg synes ofte høye blomster kan være en utfordring, så her har jeg rett og slett knepet av knuppen i midten og satt i en perlebrand i stede.
De nydelige lyseblå hjerter er fra Staz og "Til dåpsbarnet" er trykket med et Kort og Godt stempel.Her har jeg brukt hvit papirpose til base, litt flere restepapirer og masse fine blomster fra I Am Roses: hvite roser og sweetheart blossoms i to ulike størrelser. Jeg har brukt stempeltrykk fra Kort og Godt, og det fine båndet med teksten "en liten prins" er også fra Kort og Godt. Jeg har rufset kanter og lekt med gesso for å gi det et litt rustikk preg. 
Wenche:

Et dåpskort til jente fra meg i dag. Hun som ønsket dette kortet ville ha det veldig rosa, og rosa ble det :-)Mønsterarkene og motivet jeg har brukt er fra Studiolight. Rammedies er fra Marianne Design, LR0327 Anja's Circle. Diesen jeg har brukt på toppen av tagen i posekortet mitt er også herfra, LR0413 Hearts and cotton lace. Chipboards fra Wycinanka
 og blomster bl a fra I am Roses.Produkter fra Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

fredag 24. mars 2017

Sommer i Mandal

I dag har jeg lyst til å vise dere en skikkelig sommerlig LO, med bilder av eldstemann som plukker skjell på stranda i Mandal.

Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Studiolight sin serie "Summer at the Beach". Disse passet perfekt til bildene mine. På bakgrunnen har jeg "lekt" meg litt med gesso og Akryl Spray fra Marabu i fargen "Caribbean blue".  Jeg har bygget opp bak bildene med osteklut, mønsterark, chipboard og diecuts. All Chipboard jeg har brukt er fra Wycinanka.  "Såpeboblene" er stanset ut med en dies fra Sizzix. Tittelen er stanset ut med en utrolig flott dies fra Kulricke, som jeg bare elsker fonten på. Jeg har stanset ut i nydelig glitterkartong fra Best Creation.  Resten av tittelen er klistremerkebokstaver fra PapirdesignJeg har pyntet LO-en med halvperler fra Papirdesign, glansehjerte fra Staz og en blomst fra Prima, samt mange forskjellige chipboardelementer fra Wycinanka.


Produkter fra Studiolight, Marabu, Sizzix og Best Creation forhandles av Global Hobby og Kunst.


Kreativ hilsen