lørdag 30. november 2019

Hot cocoa weather


En kakao-gave med en liten hilsen på hjemmelaget pakkelapp. Koselig og varmende.


Effekter stanset ut i glitrende kartong gjør prosjektet spennende, ekstra julete og eksklusivt. Marianne Design har kommet med flotte glitterkartonger i nydelige, anvendelige farger. Her har jeg brukt sølv. Stanset ut en lekker halvsirkel med dies fra Marianne Design; LR0618 Anjas folding circle. 

Mønsterarket er fra Studio Light

Stemplene jeg har  brukt er fra settet Snowy Afternoon 396 fra Studio Light. Embosset med hvitt detail embossingpulver fra Cosmic Shimmer. Fargelagt kremen litt med hvit krittblyant fra Kooh-I-Noor


Kruset i gavesettet mitt har har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.


Motivene har jeg satt sammen ut fra digitale motiver jeg har kjøpt via Creative Market.

Teksten er etter ide fra Linda. Synes den var så koselig:Produkter fra Cosmic ShimmerMarianne Design, Sizo, FabrianoKooh-I-Noor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Dette prosjektet kan også sees i bloggen deres. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Gave med HTV

Et vinylprosjekt fra meg i dag.Jeg har kuttet ut tekst og motiv med Silhouette kuttemaskin. Kuttet i HTV - som er vinyl du kan stryke på tøy ved hjelp av strykejern eller varmepresse.

Jeg har dekorert en grå jute-pose med motiv fra Design Bundles. Her har jeg brukt julegrønn HTV.I denne lille gaveposen har jeg lagt en baby-smekke med en tekst i gull-vinyl:Utstyr til vinylhobby kan du finne hos CreativeArt.no.  


fredag 29. november 2019

Strikkepinnebokser

Jeg har dekorert noen strikkepinnebokser igjen jeg, resirkulerte pringlesbokser som får nytt liv!
De har akkurat riktig form og størelse, og er den perfekte beskyttelsen for strikkepinnene dine:


Papirdesign har flere kule ark som egner seg veldig godt til strikkeprosjekter. Her har jeg brukt arkene "Lommerusk" fra serien Ungdommelig, "Ull er ikke tull" fra serien Strikkekveld og "Den nye yoga" fra Strikkekveld.  Jeg har mixet og matchet litt, samt brukt motiver fra samme serier.


Til dekor har jeg valgt litt div elementer: Blomster fra bl.a I Am Roses og 49 and market. Hamp, blonder og kakeservietter. Noen kule charms fra Kort og Godt.

http://elinshobbykrok.blogspot.com/


torsdag 28. november 2019

Fire posekort til jul

Hei og hopp!

Litt inspirasjon til årets julekort fra meg i dag.
Fire posekort i restepapirets ånd. Storparten av bakgrunnene er satt sammen med rester fra Papirdesigns mange julekolleksjoner, men det er også noen biter fra Studio Light.

Det første kortet har et av mine favorittstempler fra Papirdesign som motiv. Jeg har stemplet på sort kartong fra Papicolor og embosset med hvitt embossingpulver fra Cosmic Shimmer. Dette pulveret er min absolutte favoritt til stempler med liten skrift/små detaljer. På bakgrunnen har jeg strøket litt Marabu akryl mousse langs kantene, og på selve motivet har jeg brukt skolekritt for å få frem tavle-følelsen.

 Jeg har pyntet med granbar stanset ut med Papirdesign dies, hvite julestjerner fra Papirdesign, paljettsløyfe og enamel stjerner fra Marianne Design.

 Resten av kortene er i liggende format. På kort nummer to har jeg ikke brukt noe motiv, men latt pynten i seg selv være blikkfanget. Stor julestjerne og grå rose er begge fra Papirdesign. Øvrig pynt er bølgepapp fra Folia, kakeserviett, chipboard fra Scrapiniec, pyntebær og utstansede hjerter.

 Tredje kort ut, med stjerne og tekst i fokus. Begge er stemplet på kraft kartong fra Papicolor og embosset hvitt med Cosmic Shimmer embossingpulver.

Pyntet med blomster fra Papirdesign, utstanset granbar, pyntebær, kakeserviett og utstansede hjerter. 

 Fjerde og siste kort for i dag, i litt varmere toner enn de tre andre. Stemplet tekst fra Papirdesign som motiv, også denne embosset hvit. Teksten er stanset ut med dies fra Kort&Godt.

 Pyntet med blomster fra blant annet Papirdesign, store pyntebær, bølgepapp fra Folia, chipboard fra Scrapiniec og enamel stjerner fra Marianne Design.

Produkter fra Studio Light, Marabu, Cosmic Shimmer, Papicolor, Marinne Design og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler. 

Ønsker dere en fin dag!

onsdag 27. november 2019

Såpebobler

Sønnen min har en veldig god venn og de synes det er gøy å blåse såpebobler sammen.

På denne LOen har jeg laget bakgrunnen selv fra bunnen av. Jeg hat brukt blåfarger med Amsterdam akrylmaling, Marabu sin chalk maling og Cosmic Shimmer Pixie Powder. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign. Bokstavene er stickers fra Papirdesign.
Produkter fra Amsterdam, Marabu og Cosmic Shimmer distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

tirsdag 26. november 2019

JulehilsenerJeg har laget koselige julehilsener i form av Toffifee-esker. 

Dekorert med mønsterark fra Studio Light. De flotte nissemotivene er klippeark fra Marianne DesignTekstene er klistremerker fra Papirdesign. De hvite julestjernene er også fra Papirdesign.
Produkter fra Marianne Design og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

mandag 25. november 2019

Pakkelapper

Det er så koselig med hjemmelagede pakkelapper på julegavene og i dag vil jeg vise noen av de pakkelappene som skal få pryde mine gaver i år.

På de første pakkelappene har jeg brukt ferdigkjøpte tags. Jeg har stemplet en nydelig juletekst fra Papirdesign med Versamark vannmerkepute og embosset teksten med Cosmic Shimmer Detail Emboss Powder -true white. Jeg har pyntet med litt mønsterpapir fra Papirdesign og en liten trefigur. Til slutt har jeg tegnet "søm" rundt kanten med Sakura Pigma Micron 005 og knyttet litt hamp fra Kort og Godt i hullet øverst.


Til disse pakkelappene har jeg brukt den utrolig lekre snøkrystalldiesen fra Papirdesign og stanset ut i Rød kartong fra Papirdesign og hvitt skissepapir. Jeg har pyntet med klistremerker fra Papirdesign og glansehjerte fra Stas. Hampen er fra Kort og Godt. Også her har jeg tegnet "søm" med svart og hvit penn fra Sakura.


Produkter fra Sakura, Staz, Versafine og Cosmic Shimmer forhandles av Global Hobby og Kunst.  Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.

søndag 24. november 2019

Brettet posekort med pengelomme

Heisann!

I dag vil jeg dele et brettet posekort med pengelomme med dere. 
Et fint tips dersom man ønsker å gi pengegave eller gavekort til jul. 

Jeg har brukt en hvit papirpose som base. Ferdig brettet måler den ca 5,5"x7,5".
Mønsterarkene jeg har brukt kommer alle fra den fine Julenatt koleksjonen til Papirdesign.
Motivet kommer fra Studio Light. Rammen bak er stanset ut med die fra Marianne Design.

 Treet er stanset ut i hvit bølgepapp fra Folia med en die fra Papirdesign. Teksten er også en die fra Papirdesign, stanset ut i glitterkartong fra Kort&Godt samt bølgepapp til skyggen. Kristorn bladene er stanset ut med en die fra Creative Expressions. Halvperler fra Staz.

 Innsiden av kortet. Til høyre er det et skrivefelt og på venstre side er det lomme til pengegave/gavekort. Jeg har limt sammen "bunnen" av posen slik at penger/gavekort ikke kan forsvinne forbi ryggen/bretten på kortet. Her har jeg pyntet med et koselig stempeltrykk fra Papidesign, stemplet og embosset i hvitt med Cosmic Shimmer Detail embossingpulver.

Produkter fra Marianne Design, Studio Light, Folia, Staz, Creative Expressions og Cosmic Shimmer distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!

Strong Women - Art Journaling

Hei godt folk. Her kommer en ny artjournal side fra meg. Det er dessverre lenge mellom hver scrappestund om dagen, men hver gang jeg setter meg med artjournalen min er det utrolig gøy og avslappende. Lek og moro fra ende til annen, men med litt inspirasjon fra hverdag og livet generelt:

"Here is to strong women" er en side inspirert av ei god venninne som har fått møte livets tøffe sider og vist at det finnes uendelig med styrke i mennesker når det trenges!

Siden er ikke grunnet med gesso, men bygget opp med Amsterdam Akryl maling i pastelltoner. Jeg har brukt diverse stensiler sammen med malingen, og lagt på flere lag etter hvert som det tørker. Til slutt valgte jeg en kontrastfarge i knall rosa, for å skape litt liv.

Jeg har lagt på damene med decopage-teknikk, motivene er klippet ut fra servietter og limt på med Amsterdam Gesso Transparent.


Når gesso og maling tørker, liker jeg å highlighte og streke opp motiver og div med Sakura sine gelly roll penner i sort og hvit.


Teksten har jeg stemplet på hvit serviett, bokstav for bokstav ;) Deretter fester jeg også den med transparent gesso. Som siste finish drodler jeg litt rundt kantene og splasher på med sort Marabu Mixed Media Art Spray.


Produkter fra Marabu (inkludert selve ArtJournalen), Amsterdam og Sakura forhandles igjennom Global Hobby og Kunst. Sjekk hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler.

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

lørdag 23. november 2019

Pakkelapper

Hei og hopp!

Selv de minste bitene av resteark kan bli til noe fornuftig.
I dag har jeg noen pakkelapper jeg vil dele med dere, hvor jeg bare har brukt små biter av resteark og kartong.

Jeg liker først å skjære til kartong til passelige tags og bruker gjerne restekartong til dette.
Så dekker jeg tagen med dobbelsidig tape og kler den med restearkene, og til slutt skjærer jeg av det overflødige. På tagsene mine i dag er det en god mix av rester fra blant annet Papirdesign og Studio Light. Når selve basen er klar er det bare til å pynte i vei slik man føler for.


 Dette ble en tag med litt størrelse på og pyntemulighetene ble derfor større. Stempel fra Papirdesign embosset i hvitt med Cosmic Shimmer embossingpulver. En liten bit bølgepapp, chipboard, blomster fra Papirdesign, utstansede glitterhjerter og glitterdots fra Marianne Design. I toppen har jeg knytt fast et bånd fra Kort&Godt.

 Denne neste har jeg holdt veldig enkel og flat, med kun litt chipboard og utstansede glitterhjerter. Litt Marabu akryl mousse er strøket langs kantene, samt på teksten, for litt ekstra snø/vintereffekt.

 Til slutt to små tags. Tekstene er klippet ut fra Papirdesign mønsterark. Øvrig pynt er chipboard/finèr og glitterhjerter.

Håper du fikk litt inspirasjon til årets pakkelapper.

Ønsker dere en kreativ dag!

fredag 22. november 2019

Bursdagskort i kraft og blått

Det er stadig barnebursdager som sønnen min skal i, og da var det kjekt å lage opp et lite knippe av bursdagskort som egner seg til gutter.

Jeg har malt en tykk papp-kartong i ulike blåtoner som jeg lot tørke vel og lenge. Denne kartongen har jeg brukt til å stanse ut ulike stjerner. De store stjernene er stanset ut med en Sizzix-die. Alle tekstene på kortene er stanset ut av dies fra Papirdesign. Strekene rundt selve kortet og på stjernene er tegnet på med en sort Sakura Pigma Micron-tusj


Under her ser man bedre bilder av hvert enkelt kort. På hvert kort har jeg også hatt på litt blå og hvit maling for å få litt mer liv og bursdagsfølelse på kortet.

Produkter fra Sakura og Sizzix distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.