torsdag 31. desember 2015

Takk til våre samarbeidspartnere 2015

Vi er ved veis ende av vårt andre år her i Scrappelyst. Det herlige, kreative året 2015 har sust unna i rekordfart.

Tusen takk til ALLE våre Samarbeidspartnere gjennom 2015. Tusen takk for godt samarbeid, for fine ord, for premier, for produkter til TeamScrappelyst og for alt deres engasjement.


Dere fortjener en blomst.

En spesiell takk til de som følger med oss over i 2016:
Disse under her, har vi også vært så heldige å hatt med oss som samarbeidspartnere gjennom 2015 i tillegg til de som fremdeles står i lista over våre Samarbeidspartnere.

Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning:

Og til slutt i dag, vil vi ønske hjertelig velkommen til nye samarbeidspartnere som ønsker å bistå i 2016:
 Er du som leser, en aktuell samarbeidspartner for oss, så er det bare å ta kontakt. Vi vil gjerne høre fra deg; scrappelyst@bbnett.no


onsdag 30. desember 2015

Pyntet smykkeesker

Jeg fant igjen to tomme smykkeesker og tenkte at de sikkert kunne bli søte med et lite ansiktsløft. Opprinnelig er de kullsvarte, og jeg grunnet kanter med hvit gesso.

Jeg har pyntet begge eskene med juleark fra Studiolight. Chipboardsteksten er fra Wycinanka / Global Hobby og kunst. Glitterdotsene distribueres også via Global hobby og kunst. Disse gir en herlig følelse av snøballer.

Denne første esken er av typen med klapplokk.


I esken har jeg lagt et Frost-inspirert halssmykke:


Den neste esken som har avtagbart lokk, er pyntet nesten identisk. Denne har i tillegg fått et flettet bånd av hamp som dekor. Båndet er fra Kort og Godt. 


I denne esken har jeg lagt små perleengler som er flotte å henge på feks juletreet.


tirsdag 29. desember 2015

Juleposer som gaver

Som dere sikkert har sett i bloggen vår (og min) tidligere denne måneden, så har julepyntede poser fylt med div godsaker, blitt en stor slager. Jeg har laget mange av disse i år, fordi jeg syntes de var så koslige å kunne gi bort. Her kommer et lite "juleposeras" fra meg:

Pose #1 er pyntet med mønsterpapirer fra Papirdesign, motiv fra Studiolight og de koslige ordene under bildet er gnikkiser fra Staz. Jeg har brukt litt brun jute, julerøde halvperler og chipboardstjerner fra Wycinanka. De søte små stempeltrykkene er også fra Staz.

Pose #2 er dekorert med mønsterark fra Studioligt, barkstjerner fra Kort & Godt, halvperler fra Staz og lag på lag med kakeservietter fra bl.a Papirdesign.

Pose #3 er pyntet med mønsterark fra Papirdesign, motiv fra Studiolight, juletest fra Wycinanka og barkstjerner fra Kort & Godt. Jeg har leket meg med stencil og akryl mousse på bakgrunn, før jeg har lagt til litt bling. 

Pose #4 er dekorert med Studiolight mønsterark og motiv. Også her har jeg med juleklem og et reinsdyr fra Wycinanka, samt dugdråper fra Staz. Bark og hamp går igjen på alle mine poser.

Innholdet i disse posene er slik som på bildet her:

Produsenter som Studiolight og Staz føres av Global Hobby og Kunst.

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

mandag 28. desember 2015

Julekort

En etterslenger av et julekort i romjula :-) Motivet er fra Studiolight. Rammen er stanset ut emd dies fra Marianne Design, LR0376 Anja's ovals 39990376. Halvperler og roser fra Staz.søndag 27. desember 2015

Høytid for sjokolade

Vi koser oss MASSE i romjula, og Toffifee er meget godt. Smaker ekstra jul når de er litt julepynta, og så koselig å gi bort slike smågaver.


Eske nr 1 er pyntet med mønsterark og motiv fra Studiolight. Chipboard fra Wycinanka og røde halvperler fra Marianne Design.


Eske nr to har mønsterark og motiv fra Studiolight. Chipboard fra Wycinanka og tekststripe fra mønsterark fra Kort og Godt:


Eske nr tre har mønsterark og motiv fra Studiolight. Chipboard fra Wycinanka / Global Hobby og Kunst:


Eske nr fire har mønsterark fra Papirdesign og motiv fra LuLuDesignArt. Julehilsen stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kort og Gidt. Snøkrystaller stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Marianne Design.


Den femte og siste esken fra meg i dag er pyntet med mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Kort og Godt:Katrine:
Et knippe toffifee-esker fra meg også. Første med englemotiv (printet fra nett) og mønsterark fra Studiolight. Gullfarget Marabu Acryl Paste er brukt over en stjernesjablong og til å farge teksten.

Teksten er fra Papirdesign. Ellers pyntet med hjertechipboard fra Wycinanka, blomster fra Kort&Godt og utstansede snøfnugg.

Eske #2, også denne med mønsterark fra Studiolight og tekst fra Papirdesign. Sistnevnte er embosset med Frantage. På mønsterarket er det brukt Marabu Acryl Mousse. Pyntet med barkestjerner fra Kort&Godt og enamel dotter.

 Tredje eske ut, denne med mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Studiolight. Marabu Acryl Mousse på bakgrunnen her, og die-cut og tekst er farget med Marabu Acryl Paste.

Pyntet enkelt med utstansede snøfnugg.

Siste eske fra meg i dag, i rødt og hvitt. Også her er mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Studiolight. Marabu Acryl Mousse på bakgrunnen sammen med strikkemønstret stensil fra Tim Holtz. Dette mønsteret finnes nå også som en del av et dies-sett fra Sizzix som forhandles av Global Hobby og Kunst. Tekst og finér pynt fra Wycinanka.

Lekre julerøde dotter fra Staz. 


Elin:
Jeg henger med på toffifee trenden og deler et par av årets kreasjoner fra meg også. Nummer en er pyntet med mønsterark fra papirdesign, motiv fra studiolight, røde dots og chipboard fra papirdesign. Bakgrunn er pyntet med stensil og marabou acryl mousse fra Global Hobby og Kunst.

Eske nr to er pyntet opp med juleark fra Papirdesign; Diesen "julehilsen" er også fra Papirdesign, og er stanset ut i mosegummi. Jeg har punchet kanter med stjernepunch og pyntet opp med juleroser og gulldots. Motivet er fra Studiolight.