søndag 27. desember 2015

Høytid for sjokolade

Vi koser oss MASSE i romjula, og Toffifee er meget godt. Smaker ekstra jul når de er litt julepynta, og så koselig å gi bort slike smågaver.


Eske nr 1 er pyntet med mønsterark og motiv fra Studiolight. Chipboard fra Wycinanka og røde halvperler fra Marianne Design.


Eske nr to har mønsterark og motiv fra Studiolight. Chipboard fra Wycinanka og tekststripe fra mønsterark fra Kort og Godt:


Eske nr tre har mønsterark og motiv fra Studiolight. Chipboard fra Wycinanka / Global Hobby og Kunst:


Eske nr fire har mønsterark fra Papirdesign og motiv fra LuLuDesignArt. Julehilsen stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Kort og Gidt. Snøkrystaller stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Marianne Design.


Den femte og siste esken fra meg i dag er pyntet med mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Kort og Godt:Katrine:
Et knippe toffifee-esker fra meg også. Første med englemotiv (printet fra nett) og mønsterark fra Studiolight. Gullfarget Marabu Acryl Paste er brukt over en stjernesjablong og til å farge teksten.

Teksten er fra Papirdesign. Ellers pyntet med hjertechipboard fra Wycinanka, blomster fra Kort&Godt og utstansede snøfnugg.

Eske #2, også denne med mønsterark fra Studiolight og tekst fra Papirdesign. Sistnevnte er embosset med Frantage. På mønsterarket er det brukt Marabu Acryl Mousse. Pyntet med barkestjerner fra Kort&Godt og enamel dotter.

 Tredje eske ut, denne med mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Studiolight. Marabu Acryl Mousse på bakgrunnen her, og die-cut og tekst er farget med Marabu Acryl Paste.

Pyntet enkelt med utstansede snøfnugg.

Siste eske fra meg i dag, i rødt og hvitt. Også her er mønsterark fra Papirdesign og motiv fra Studiolight. Marabu Acryl Mousse på bakgrunnen sammen med strikkemønstret stensil fra Tim Holtz. Dette mønsteret finnes nå også som en del av et dies-sett fra Sizzix som forhandles av Global Hobby og Kunst. Tekst og finér pynt fra Wycinanka.

Lekre julerøde dotter fra Staz. 


Elin:
Jeg henger med på toffifee trenden og deler et par av årets kreasjoner fra meg også. Nummer en er pyntet med mønsterark fra papirdesign, motiv fra studiolight, røde dots og chipboard fra papirdesign. Bakgrunn er pyntet med stensil og marabou acryl mousse fra Global Hobby og Kunst.

Eske nr to er pyntet opp med juleark fra Papirdesign; Diesen "julehilsen" er også fra Papirdesign, og er stanset ut i mosegummi. Jeg har punchet kanter med stjernepunch og pyntet opp med juleroser og gulldots. Motivet er fra Studiolight.

2 kommentarer:

  1. Her var det jammen meg mange flott dekorerte esker. Takk for inspirasjon :)
    Fortsatt God Jul! :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.