torsdag 17. desember 2015

Mer inspirasjon til desember-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER. Oppgaven er denne gangen altså prosjekter hvor du har brukt dies og/eller punch.

Kristin:
Jeg har laget en LO med massevis av die cuts på. Die cutsene er stanset ut fra ulike dies og limt fast på bakgrunnsarket. Bakgrunnsarket er fra Papirdesign. De lyseste chipboardene jeg har brukt er fra Wycinanka.


 Kristine
Jeg har prøvd meg på en lollipop! De var veldig artige å lage, så skjønner at de er så populær om dagene. Til å lage denne Lollipopen har jeg stanset ut en scallop sirkel i mønsterark fra Papirdesign, deretter en kakeserviett, blonde og en rosette stanset ut med dies. Til pynt har jeg stanset ut en julehilsen i mosegummi. Det er en dies fra Papirdesign, og den er bare utrolig lekker ♥ Stjernene er fra Kort og godt, og knappene er chipboard fra Wycinanka. Sløyfen er også stanset ut med dies i Papirdesign papir.

Linda: 
I dag vil jeg vise litt inspirasjon til Scrappelysts desemberutfordring, som er "dies/punch". Jeg har laget et julekort i rød og bruntoner. Mønsterarkene og motivet kommer fra Studio Light. Kartongen som er brukt til å stanse ut "God Jul" og sløyfen, er fra Papirdesign, hvor også diesen kommer fra. Stjernen og den flettede hempen er fra Kort og Godt, og hjerteklistremerket og stempelet som er brukt på tagen kommer fra Staz. Studio Light og Staz forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Global Hobby og Kunst sine forhandlere finner du her: Forhandlerliste

4 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.