søndag 6. desember 2015

Julekort LO - lift

Da vi var på scrappetreff med Scrappelyst i Bergen, var vi innlosjert hos Katrine i teamet. Vi koset oss maks! Alle i teamet bidro med to opppgaver hver, og det ble et flott hefte med utfordringer. Den ene av de var å lifte en av Katrines LOer... og vet dere, hun hadde noen få å velge i! Jeg studerte meg igjennom 9-10 album (tror jeg) og fikk en skikkelig åpenbaring! Fra å ha hatt litt LO sperre, hvor alt har sittet langt inne, løsnet noe hos meg: Katrine scrapper virkelig med hjertet! Historiene bak hver LO var fantastisk. Hun fortalte bildet sin historie fra sitt perspektiv til ungene sine, noe så herlig <3 En av de LOene som fanget meg mest var denne jule LOen:


Denne LOen stakk seg veldig ut for meg, da den ikke har typisk "klynge på en eller annen plass på siden" (eller cluster som det også heter). Bak tallene finnes en konvolutt med et herlig julekort, alle 5 ulike, da Katrine ikke klarte bestemme seg for hvilket som skulle gjelde det året. For en genial måte å få med seg litt mer en bare 1 bilde! Jeg liftet, i min stil, og resultatet mitt ble slik:

Jeg valgte å bruke et bilde i front, det "julekortbildet" vi endte opp med i 2014. Men akkurat denne photoshooten ble så kul, at flere bilder måtte få være med. Og storyen bak, ja den ligger også inni der et sted ;)

Mønsterpapirer og tall er fra Papirdesign. Spritet opp bakgrunn med stencil og hvit marabou mixed media acryl mousse. Har splattet med marabou  mixed media art spray i fargen sølg og piffet opp med glitterbling fra Marianne Design. Alle disse elementene distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. (Forhandler liste HER).

Tusen takk for ide og tillatelse til å lifte Katrine, denne LOen ble jeg veldig glad i og gleder meg til å dele med lillemor når hun blir litt større. En koselig julestory, den gang da...

http://elinshobbykrok.blogspot.no/

8 kommentarer:

 1. Så stiig.....også så artig måte å få med flere bilder.....den varianten var fiffig altså :D

  SvarSlett
 2. Så flott lift. Veldig god ide for å få med flere bilder uten at hovedinntrykket blir rotet. Smart.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tilbakemldingene ^^ Katrine er i smart jente, vi får takke henne for ideen ;)

  SvarSlett
 4. Herlig jule LO Elin! Super smart med skjulte bilder. :)

  SvarSlett
 5. Å denne Lo liften var utrolig flott. Lurt med det ekstra bildene og den kjekke teksten til

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.