søndag 30. juni 2019

Make a wish - let´s celebrate

Jeg har laget et kort hvor jeg har lekt meg med ulike medium og teknikker.  Hovedmotivet er en digital sommerfugl fra The Art of Papercraft. Kortet er type "veien blir til mens du går...", så jeg har dessverre ingen underveis bilder.

Kortbasen er brettet av hvit kartong fra Papicolor og mønsterarket jeg har brukt som bakgrunn er fra Studio Light - Ultimate Scrap Collection.

Jeg begynte med å stemple på bakgrunnen med et bakgrunnsstempel. Etterpå drysset jeg over Cosmic Shimmer Pixie Powder i gult og lilla og sprayet over med vann.

Neste steg var lilla og blå Amsterdam Akrylmaling sammen med stensil. Jeg brukte svamp til å påføre malingen for å få et passe tynt lag.

Jeg stemplet blomsten med Versamark Vannmerkepute og embosset med svart embossingpulver. Sommerfuglen ble montert med store 3d puter fra 3L.

Til slutt limte jeg på et par små tekstklistremerker og drodlet med svart og hvit Sakura Gelly Roll.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Amsterdam, Cosmic Shimmer, Versamark og Sakura distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.

lørdag 29. juni 2019

Sjokoladedilla

Jeg har hatt litt sjokoladedilla i det siste! Jeg synes disse sjokoladekortene er det ultimate bursdagskortet til gutter og menn i familien min. Ispedd et flaxlodd eller tre, så er både kort og gave i boks ;) 

Vil du teste bretteteknikken selv så finner du trinn-for-trinn veiledning under "Turorials" fanen vår øverst i bloggen, eller her.

 Her har jeg brukt kraft kartong fra Papicolor til base, som jeg har brettet etter instruksjonene i tutorialen over. Jeg har puncher den øverste bretten med kantpuncher før jeg svertet alle kanter og limte sammen. Deretter fant jeg fram selskrevene mønsterark, motiv og dekor fra Papirdesigns kule sjokoladekolleksjon.

 Jeg har valgt å la mønsterark og motiv tale for seg selv. Jeg har kun rufset litt på kantene, og påført litt sverte før jeg har limt elementene med 3L 3D puter for litt "pop-up" effekt.

Innsiden har også fått noen dekorative elementer, og sjokoladen er spesialtvalgt til mottakeren. Jeg har også skrivefelt inni sjokoladen, men har tatt bildene uten dette denne gangen. (Jeg har for vane å skrive på skrivedelen FØR jeg limer den på kortet, i allefall når det er noe jeg selv skal gi bort ;)
Fikk du lyst på sjokolade nå? Eller fikk du lyst å pynte sjokolade?!!
Brett i vei <3

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

fredag 28. juni 2019

Hallo, du har jo bursdag

Heisann!
I dag vil jeg dele et kort i lag-på-lag stil med litt klæsj og klin på toppen.

Basen for kortet er en konvolutt med snurrelukking bak.
I lag-på-lag miksen har jeg brukt mønsterark fra Studio Light, gammel bokside, washitape, bølgepapp fra Folia, to forskjellige blonder/bånd fra Kort&Godt og kork-ark fra Kort&Godt.
Motivet er et stempel fra Marianne Design som jeg har stemplet på et mønsterark fra Studio Light og rammet inn i en smal chipboardramme. Rammen har jeg farget med Marabu art spray i gull.
Jeg har også splættet med gullsprayen, samt utvannet gesso på hele bakgrunnen.

 Alle tekstene er stempler fra Kort&Godt M-419.

Paljettbåndet og hjertepynten er også fra Kort&Godt, mens blomstene er fra I Am Roses. Alle blomstene har fått litt tilfeldige strøk med gesso.

Produkter fra Studio Light, Folia, Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ha en fin dag!

torsdag 27. juni 2019

Kort med rosa bakgrunnsark

Serien Create Happiness fra Studiolight er en serie man blir i skikkelig godt humør av å se på. På disse kortene har jeg brukt et av mønsterarkene, som er i en herlig rosa-farge.

De sorte stripene er fra baksiden av dette arket. 


Rosene og dotsene er fra Papirdesign.

På dette kortet har jeg brukt det samme arket, både forsiden og baksiden. Jeg har valgt å holde kortet i sort, sølv og rosa. Splætten bak blomsten er stanset ut av en die fra Papirdesign. Rosene er også fra Papirdesign.
Produkter fra Studiolight  distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

onsdag 26. juni 2019

Dekorert koffert

Hei!

25.mai ble min eldste jente konfirmert! Det ble en flott feiring av en flott konfirmant, som var veldig fornøyd med dagen :) Her er en koffert jeg dekorerte til henne, hvor hun kan oppbevare kort og minner fra denne dagen. 


Jeg har brukt nydelige, rosa mønsterark fra Papirdesign, fra serien "Vårstemning". 

Tekststempel er også derfra. 

Det samme er klistremerket "Du er gull"og button "Glad i deg. 


De nydelige sommerfuglene er en digi fra The Art of Paper Craft. Jeg har justert størrelsen på sommerfuglene selv helt enkelt i word. Så får man de i den str man selv ønsker! 


Mange av blomstene er fra I am roses


Takk for at du kikket innom! 

Klem fra meg

tirsdag 25. juni 2019

Kjære konfirmantJeg har laget et romantisk konfirmasjonskort med et lekent og ungdommelig snitt.

Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra 7Dots.

Det ungdommelige og lekne har jeg forsøkt å få frem ved diesene jeg har benyttet. De er fra Papirdesign; PD 17326 Vimpel, PD 19009 Boblesirkel og PD 19464 Kjære konfirmant 5.

Motivet er et digitalt motiv fra by Digital Paper.


Produkter fra Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Til lykke med dagenJeg ble veldig nysgjerrig da jeg så denne flotte diesen fra Studio Light, Essentials nr.115. Jeg måtte teste den ut så fort jeg fikk den i hus. Og mitt første forsøk resulterte i dette kortet.

Basen er stanset ut i kraft natur Papicolor kartong.Med denne typen dies, som Studio Light har mange flotte varianter av, kan du lage kort med med så mange siden du ønsker. Ja, du kan lage bøker om du vil.

Jeg har laget et dobbelt kort, og de to utstansede basene har jeg bundet sammen med hamp. Mønsterarkene er også fra Studio Light. Motivet er fra Maja Design.

Tekstene har jeg stanset ut med dies fra Papirdesign, PD 18462 Til lykke med dagen og PD 19301 Lev livet leende. Begge er stanset ut i bølgepapp fra Folia, og senere dabbet med hvit gesso.

Sommerfuglene jeg har benyttet både på forsiden og innsiden er digitaltemotiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano og klipt ut.Produkter fra FabrianoFoliaPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

mandag 24. juni 2019

Layout med korkdetaljer

Jeg har laget en enkel Layout med mønsterark fra Studio Light sine kolleksjoner Ultimate Scrap og Create Happiness. Jeg har stanset ut "nettet" med en dies fra Kort og Godt sølvfarget bølgepapp fra Folia.  Korkpynt og tittel er også fra Kort og Godt. Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron PN og dottene er fra Papirdesign.


Jeg likte veldig godt korkalfabetet og pynten fra Kort og Godt. Dekorativ og fin.
Studio Light og Folia forhandles av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag.


søndag 23. juni 2019

Nøstebarn

Jeg hadde så lyst å dokumentere at jeg faktisk strikket en bukse til minstemann da han skulle komme til. Aldri strikket annet en sokker før (av klesplagg), og med restene etter et nøstebarn-teppe ble det faktisk en liten ullbukse! 

Jeg har testet oxides farger for første gang, på bakgrunnen har jeg stemplet med et kult bokstavstempel fra Marianne Design: Typewriter het det. Jeg bruke fargen Faded jeans og trykket litt sporadisk. Siden jeg ville ha igjen denne fargen, la jeg den også på en hvit kartong som jeg etterpå stanset ut bokstaver og blader av.

Jeg rammet inn bildet med å stanse ut en hvit ramme, samt bygge opp med litt resteark og osteklut for å skape litt liv.

Blomster, blader og bær fra prima. Elsker disse gull-detaljene på både ark og blomster <3
lørdag 22. juni 2019

Nyfødt, dåp og konfirmantkort


Jeg hadde lyst å utfordre meg selv litt, til å lage kort til tre anledninger med samme ark. Jeg har brukt ark fra samme serie på alle kortene, og valgte å lage kort til nyfødt, dåp og konfirmasjon i blått.


På nyfødtkortet har jeg brukt et stempel fra Kort og Godt som motiv. Dette er stemplet med Distress Oxide, og deretter har jeg brukt vannpensel på, for å få motivet til å "blø" litt. "Baby" er stemplet fra stempelplata, og deretter kuttet ut med Sizzix Multitool.På dåpskortet har jeg brukt en hampblonde fra Kort og Godt, og deretter bygd opp med litt diecuts fra Papirdesign og blomster. "Dåp" er en die fra Kort og Godt. Halvperlene kommer fra Papirdesign.Konfirmantkortet har bygd opp med lag på lag med restebitene fra de to første kortene. Konfirmantdiesen kommer fra Kort og Godt.
Rundt kantene på arkbitene har jeg tegnet en tynn stripe med penn fra Sakura Pigma Micron pennesett.


fredag 21. juni 2019

Kort med sommerfuglmotiv

Heisann!
I dag vil jeg dele to kort med sommerfuglmotiv.
Begge kortene har baser av Papicolor kartong, mønsterark og motiv fra Studio Light, blomster fra I Am Roses og halvperler fra Staz.

Det første kortet er et 60 års kort. Jeg har sprayet tall og bokstaver med Marabu art spray i gull, og også splættet litt rundt på kortet med den samme sprayen. Det andre kortet er et God sommer-kort. I tillegg til mønsterarkene har jeg her også brukt bølgepapp fra Folia. Teksten er stempel fra Kort&Godt. Det stemples som en stripe, men jeg har klippet opp den ferdig stemplede teksten for at det skulle passe bedre på kortet mitt.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Staz og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ha en kreativ dag!