søndag 16. juni 2019

To 9x12 layouts

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele to layouts med dere, begge i størrelse 9x12.
Begge er laget med hvit kartong som bakgrunn.

Den første layouten lot meg gjøre et skikkelig innhugg i restearkene mine. Det er for det meste rester av Papirdesign-ark, men også noe Studio Light. Her har jeg limt små og mellomstore biter nedover fra topp til bunn. Jeg har plukket rester som underbygger temaet og passer i fargene til bildene mine.

Litt her og der på siden har jeg stemplet med forskjellige stempler fra Studio Light - Grunge. Langt kanten på layouten har jeg drodlet en ramme med Sakura Pigma Micron penn i sort.

Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign. Tittelen er satt sammen av to forskjellige alfabeter samt et ord klippet ut fra et mønsterark. 

 Den andre layouten har et noe roligere uttrykk. Her har jeg brukt grå Marabu akryl mousse på bakgrunnen over en trekant-stensil. Rundt noen av trekantene har jeg drodlet med Sakura Pigma Micron penn, og det samme har jeg gjort som er ramme rundt hele layouten. Dette gjør jeg ofte når jeg bruker hvit kartong som bakgrunn. Mønsterarkene jeg har brukt her er fra Studio Light.

Pyntet veldig enkelt med diverse klistremerker. De grå dottene er fra Marianne Design.


Produkter fra Studio Light, Sakura, Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst

Ha en fin dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.