mandag 3. juni 2019

Felles utfordring Layout

Wenche kom med en inspirasjonsutfordring til teamet en dag, og her er resultatene av oss som hev oss på. Utfordringen gikk på å la seg inspirere av layouten på bildet. Det morsomme med å være flere som lar seg inspirere av samme utgangspunkt, er å se på hvor forskjellig resultatet kan bli til slutt.
Layouten kommer fra Pinkfreshstudio sin side.

Bildet kan inneholde: 1 person, smiler

Linda:

Jeg har valgt å holde min layout ganske tett til originalen når det kommer til oppsett og bilder. Jeg har funnet frem mønsterark i ønskede fargetoner, og kuttet til i striper, og deretter har jeg brukt akvarellmaling fra van Gogh og malt i farger opp mot mønsterarkene.
Alle mønsterark kommer fra Studiolight og Papirdesign, og kartongen kommer fra Papicolor.


Tekstene på layouten er en blanding av stempler og klistremerker fra Papirdesign, samt diverse klistremerker fra beholdningen av ymse pynt. På det rosa arket med "rivekant", har jeg brukt en die fra Kort og Godt. Til sist har jeg pyntet med noen dotter her og der, også disse fra Papirdesign.Hege:

Det er alltid spennende med en utfordring, så denne måtte jeg bli med på. Jeg har valgt å løsrive meg fra originalen når det kommer til farger, men latt meg inspirere av oppsettet med mønsterark i striper og plassering av pynteelementer. Jeg har også valgt å videreføre sømdetaljene fra originalen.

Mønsterarkene jeg har brukt er i hovedsak fra Papirdesign og Studio Light. Ellers har jeg brukt mye forskjellig småpynt. "Kos" er button fra Papirdesign og de gule dottene er fra Marianne Design. Den oransje pila er stanset ut med dies fra Studio Light og klistremerkestripene er fra Papirdesign og Tim Holtz. Chipboard-stjernene er også fra Papirdesign.


Produkter fra Studio Light og Marianne Design distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for å finne nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.


1 kommentar:

  1. Så flotte sider! Veldig artig å se så forskjellig resultat ja :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.