mandag 5. april 2021

Utfordring for april - baby / barn

Denne måneden ønsker vi å se prosjekter med tema baby og / eller barn. Vi oss din løsning på oppgaven. 


La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.april 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren en Kreativ Box. Med denne boksen kan du ha mange koselige og kreative stunder sammen med små håpefulle scrappere:Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).Kortet er laget på en base av ferdigbrettet hvitt kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene jeg har brukt er fra restebunken denne gangen.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Sommerfuglen er et digitalt motiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano.

Tekstklistremerker og button er fra Papirdesign.
 
Katrine:
Jeg har laget et nøytralt nyfødt kort. Synes giraff-motivet fra Felicita Design var så herlig, og har prøvd å hente inn litt av de samme fargene i noen av arkene og pynten.
 
Basen for kortet er hvit kartong fra Papicolor, mønsterarkene er fra Papirdesign og Studio Light. Bak motivet har jeg stanset ut en ramme med dies fra Marianne Design, grenene under blomstene er stanset ut med dies fra Studio Light.
 
Pyntet med søte små blomster fra I Am Roses, halvperler fra Staz og en button fra Papirdesign. Teksten er skrevet på pc og printet ut.

 Hege:

Jeg har laget et binderskort med et søtt digitalt motiv. Vimplene er stanset ut i to størrelser med dies fra Papirdesign. Mønsterarkene er fra restekassen (blant annet Papirdesign og Studio Light). Chipboardtekst fra Scrapiniec og trestjerner til pynt.
Produkter fra Studio Light, Fabriano og Staz distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.