søndag 25. april 2021

Happy place - LO

 Hei og hopp!

I dag vil jeg dele en glad og fargerik layout med dere, samt et lite resteprosjekt til slutt.
 
Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base og grunnet den med transparent gesso fra Amsterdam. For å gi litt liv og tekstur til bakgrunnen har jeg brukt modeling paste gjennom en stensil, og deretter tilført herlige vannfarger samt splættet med gullfarget Marabu Art Spray. Da bakgrunnen var ferdig kuttet jeg litt av kantene og monterte den på et lekkert mønsterark fra Papirdesign. For å spare mest mulig på det fine arket har jeg skåret ut midten, som jeg blant annet har brukt som matte rundt bildene mine.

Regnbuen er stanset ut med dies fra Papirdesign. Denne kommer også med skygge, men jeg brukte ikke den denne gang. Jeg malte ønskede farger på akvarellpapir før jeg stanset ut. Tekstklistremerket er også fra Papirdesign, god gammel årgang.

Øvrig pynt er holdt veldig enkel, noen klistremerker her og der bare.

Etter å ha laget layouten satt jeg igjen med mange ekstra regnbue-deler. Disse satte jeg sammen og laget små 4x4 restekort. Perfekt til kommende barnebursdager! Jeg har brukt Papicolor kartong som base, og splættet med vannfarger for å lage bakgrunn på vært enkelt kort. Tekstene er dies fra Papirdesign, og ellers har jeg bare pyntet med litt småtteri jeg hadde liggende lett tilgjengelig.Produkter fra Papicolor, Amsterdam og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!
1 kommentar:

  1. Så fin layout, også så smart å lage restekort på 10x10 av resten av dem. :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.