søndag 15. november 2015

Juleklemmer

To julekort i pose-variant vil jeg vise frem i dag. Ja, det har blitt mange posekort i det siste - er helt hektet!

Alle mønsterark jeg har brukt kommer fra Papirdesign sin kolleksjon <<Til ettertanke>>. Motivene er fra Studiolight, som distribueres av Global Hobby og Kunst.


På første kortet er det lag på lag med mønsterark, tag og kakeservietter. I toppen av tagen inni posen har jeg knytt ferdig flettet hamp fra Kort&Godt, og sydd fast et par pittesmå gullbjeller fra Marianne Design.


Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en dies fra kaBoks. Jeg har dabbet forsiktig Marabu Mixed Media Acryl Mousse på toppen. Hjertet er et klistremerke fra Staz (nydelig julerød farge), dottene kommer også derfra og matcher hjertet perfekt. Et pittelite dryss med frantage er siste detalj.


Det andre kortet er hovedsaklig i bruntoner med røde detaljer.


Teksten er fra Papirdesign, stemplet i brunt på kraftkartong og klippet ut. Festet med 3d-puter. 


Blomstene er også fra Papirdesign. Barkestjernene fra Kort&Godt.

I tillegg til produkter fra Studiolight, fører også Global Hobby og Kunst produkter fra Marabu, Staz og Marianne Design, og mosegummi. Forhandlerliste kan du finne HER.

Håper dere koser dere alle sammen med julekort eller andre kreative prosjekter.Jeg elsker tradisjonelle mønster og naturlige materialer når det kommer til jul, og den nye juleserien til Papirdesign har nydelige ark i denne kategorien. Jeg har lagt min elsk på arkene med strikkemønster, og brukt de flittig på årets julekort.  Studio Light har motiver, som passer perfekt til denne stilen.

På dette kortet har jeg valgt et motiv med en fugl og et lite juletre.  Veldig fin stemning over det motivet synes jeg, og det kommer virkelig til sin rett sammen med treverk, bølgepapp og strikkemønster.

Kortet er pyntet med røde dotter, poststempel og #stempler fra Staz, i tillegg til noen fine stjerner av bark.  Juleklem er en ferdig chipboard tittel fra Wycinanka.  Både Staz og Wycinanka forhandles via Global Hobby og Kunst.


Håper du får en fin og tradisjonsrik jul.

Hilsen Hege.5 kommentarer:

  1. Skønne julekort. Der er noget særligt julet over posekort <3

    SvarSlett
  2. Nydelige posekort ! :D De er virkelig så koselige og flotte altså :D

    SvarSlett
  3. Så fine kort :-) Likar det du har gjort med mosegummi diesen :-) Testa ut mosegummi sjølv forje helg og har heilt dilla ;-)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.