lørdag 14. november 2015

Søte gavelapper

Desember nærmer seg med stormskritt og mange er kanskje godt i gang med juleforberedelsene allerede. Det er en travel tid vi går inn i, og kanskje blir det ikke tid til så mange timer ved scrappepulten som vi skulle ønske. Da er det fint å kunne lage noen små prosjekter innimellom, som ikke tar så lang tid å ferdigstille. I dagens innlegg vil vi vise frem noen gavelapper. Fine, små tags som virkelig gjør seg godt på gavene under juletreet.

Hege:
Utgangspunktet for disse gavelappene, er ferdigkjøpte tags. Jeg har svertet kantene og knyttet en bit hamp i hullet slik at man får festet de på gaven.

Jeg har limt på en kakeserviett fra Din Fantasi. Denne har jeg brettet litt rundt kanten på tagen, slik et det blir litt kakeserviett på baksiden også.  Motivet jeg har brukt er fra Studio Light.  Det er kuttet til slik at det passer perfekt inni sirkelen på kakeservietten.  Jeg har så limt på et "God jul" klistremerke fra Papirdesign.  På baksiden har jeg limt et rødt klistremerkehjerte fra Staz i kanten på kakeservietten.

Produkter fra Din fantasi, Staz og Studio Light forhandles gjennom Global Hobby og Kunst


På disse gavelappene, har jeg brukt ferdige toppers fra The Hobby House.  Jeg har stanset ut en sirkel i rød kartong fra Papirdesign, som jeg har festet motivet på.  Jeg har pyntet enkelt med poststempel fra Staz, glitterstjerner og litt frantage. Staz forhandles via Global Hobby og Kunst.


Utgangspunktet for disse gavelappene, er også ferdigkjøpte tags, denne gang en i kraftkartong og en i hvit.  Jeg har brukt rød paste, sammen med stensil for å lage "strikkemønsteret".  Den røde pasten har jeg blandet selv ved å ha rød distress ink (refill) i hvit modelling paste (tips fra Elin). Jeg syns effekten ble kjempetøff.  Jeg har pyntet med washitape, klistremerker og dotter fra Papirdesign, og snøflak fra Wycinanka.  Til slutt har jeg også brukt litt frantage, for å få snøeffekt.

Katrine:
Jeg har også brukt ferdigkjøpte tags som utgangspunkt for mine gavelapper. Jeg lager ofte slike små prosjekter i par, så under her følger det bilder av fire par med gavelapper.

Første par er pyntet med resteark - super måte å få brukt opp små biter. Jeg har revet arkene litt langs kanten og lagt osteklut under. Pyntet med chipboard fra Wycinanka. <<God jul>> er et stempel fra Kort&Godt mens <<Julehilsen>> er fra kaBoks.

På det neste paret har jeg brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse sammen med en stensil fra Tim Holtz. Pyntet enkelt med juletrær fra Wycinanka og klistremerker med tekst fra Papirdesign.

De neste er ganske like som de over, bare at her har jeg brukt gullfarget acryl paste fra Marabu. Her har jeg også gnidd det litt langs kantene. Tenk så fine de blir sammen med rødt julepapir.
  
Det siste paret med tags, og de er så enkle som de ser ut. Acryl mousse over stensil på bakgrunnen, og to herlige chipboards fra Wycinanka knytt fast over. Og mer trengs det ikke synes jeg.
Produkter fra Marabu og Wycinanka distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper du lar deg inspirere til å lage dine egne gavelapper :-)
Kristin:
Jeg har laget et par julegavelapper med motiver fra The Hobby House.

På denne lappen har jeg brukt kartong fra Papirdesign. Jeg har pyntet med snøkrystaller stanset ut i mosegummi med en die fra Kort og Godt.

På denne lappen har jeg brukt doily fra Papirdesign bak motivet. Jeg har pyntet med snøkrystaller stanset ut i mosegummi med en die fra Kort og Godt.
6 kommentarer:

 1. Åhhhhh, her var det jammen meg mye flott !! Tusen takk for inspirasjon :D
  Dette var virkelig mye flott og variert ! :D

  SvarSlett
 2. Så mange flotte gavelapper! Ekstra kjekt å pynte julegavene med heimelaga lapper :)

  SvarSlett
 3. Åååeeehhh ... sikke skønne pakkelapper!

  Så lækker inspiration.. <3

  SvarSlett
 4. Sikke nogle skønne pakkelapper.

  SvarSlett
 5. Så mange flotte tags :-) Tar med meg inspirasjon vidare til eg skal laga mine julapakkelappar :-)

  SvarSlett
 6. Herlige pakkelapper. Takk for inspirasjon.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.