lørdag 21. november 2015

Min familie

Vi liker visst å ta selfies i min familie! Her var vi på ferie i Danmark. Samboeren min og jeg tok en selfie, så kom vår eldste datter å ville være med på bildet, deretter kom vår yngste datter. Bare tilfeldigheter, men det ble en kul bildeserie ut av det! Som jeg selvsagt måtte scrappe!

Og til våre feriebilder, så syntes jeg dette lekre plankearket fra 7 Dots var helt knallfint å bruke! Arket kommer fra den nydelige serien deres: "Verando Azul"


Jeg har pyntet med mye forskjellig. Her er en Prima blomst, blomst fra Nille, pynteknapper fra Freckled Fawn, gull-halvperler, chipboard fra dusty attic, rubons, "trust.hope.love"klistremerket er fra 7 dots serien "Verando Azul".Disse produktene brukte jeg på bakgrunnen: tipex(korrekturlakk), pink akrylmousse fra Marabu og den nydelige art spray i gull fra Marabu. Samt stjernestensil fra Memory Box.

Anbefaler virkelig denne akrylmoussen, da den er veldig god å jobbe med. Og gull sprayen var helt super i fargen! Veldig vanskelig å få tatt ett godt bilde av den, men det var en fin shimmer effekt på den. 

Moussen og sprayen forhandles av Global Hobby og Kunst


Ønsker deg en fin kreativ dag!
5 kommentarer:

 1. Nydeleg lo! Herlege biletserie :-) Likar fargane og den moussen ser spanande ut :-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott side ! :D
  Masse flotte detaljer og herlige farger :D

  SvarSlett
 3. Flott LO og takk for tipse om mousseen.

  SvarSlett
 4. Flott LO. Herlig stensilbruk. Elsker fargene.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.