fredag 17. november 2023

Mer inspirasjon til november-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:

Gjenbruk er gull og her har jeg brukt en tag fra et klesplagg og dekorert. Jeg har malt bakgrunnen med hvit maling, og deretter hatt på tykk gjennomsiktig medium. Jeg hadde på litt blå Pixie Powder og bruke et gammelt bankkort til å dytte nedi massen, slik at det ble litt striper både loddrett og vannrett. Jeg lot dette tørke, og pyntet deretter med en utstanset snøkrystall og sticker fra Papirdesign. Snøkrystallen er stanset ut i glitter mosegummi med en die fra Papirdesign.

 Wenche:  


 Jeg fant igjen en bunke med røde kortbaser til doble kort, formet som hjerter. Disse lukter det jo julekort av, så i år har jeg tenkt å få pyntet de. Som løsning på snø-ufordringen har jeg printet ut en pepperkake med snøkrystall-glasur. Motivet er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 258. Printet på fotopapir til dette kortet.

Sirkeldie, vottedie og tekstklistremerker er fra Papirdesign. På vottene har jeg festet glitrende grønne epoxyhjerter fra Marianne Design. Under motiver har jeg lagt en kaffefarget blondeserviett. 
  
Hege:

Jeg har laget en LO til denne utfordringen. 
På bakgrunnen har jeg brukt ulike typer maling og medium for å skape struktur og "vinterstemning".
Jeg har brukt vinterark fra flere av Papirdesign sine tidligere julekolleksjoner. De små snøfnuggene jeg har pyntet med er fra Søstrene grene. 
Vinterklistremerkene og de bittesmå alfabetklistremerkene er fra Papirdesign.


Her ser dere detaljene litt bedre:
Jeg laget to julekort ut fra samme mal :-) Jeg har stanset ut kortene med Studio Light-die (nr 167). Motivene er fra WJensendesign (ark nr 66). Motivene er stanset ut med dies fra My Favorite Things og montert på foamtape. Ark, dies og knapper er fra Papirdesign, snøfnuggene er fra Marianne Design. Pyntet i midten av disse med halvperler fra Kort og Godt. 

Linda: 

Jeg har dekorert en sjokolade med lekre juleark fra Papirdesign. Jeg har i tillegg brukt mye dies fra Papirdesign som pynt, både tekstdies, bladdies og juletrær. Det er snøkrystaller i mønsterarket, i tillegg til at jeg har stanset ut noen snøkrystaller i sølv glitterkartong. 

De lekre tekststripene kommer fra Papirdesign, og gjør prikken over i-en i ethvert juleprosjekt synes jeg. 
Jeg har brukt litt glittersnø-maling på juletrærne og smøre litt tilfeldig med spatel utover mønsterarket. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.