lørdag 16. desember 2017

Gaveideer fra scrappepulten

Hva er koseligere å få enn noe hjemmelaget?

Wenche:
Jeg har pyntet en hvit pappkommode fra Panduro.

Kommoden er dekorert med mønsterark og motiv fra Studoplight.Juletre er stanset ut med die fra Marianne Design, LR0136 christmas tree. Stanset ut i hvit bølgepapp fra Folia.

Stempeltekstene er fra Papirdesign.

Stempeltrykket på toppen er stanset ut med die, også fra Papirdesign. Barkvisten er også die herfra, og de hvite bærene er fra Kort og Godt.
I skuffene er det akkurat plass til små kubbelys. Dette har jeg dekorert med stempeltrykk fra Kort og Godt.


Kristin:

Vi fikk tidligere i år en lekker gavepose med sjokolade. Gaveposen har jeg ikke hatt hjerte til å kaste og nå har jeg forvandlet den til en julegavepose som man kan fylle med en hyggelig gave. Jeg har tenkt til å ha en flaske med eplemost oppi, samt kjøpe litt julesjokolade. Jeg har dekorert både på forsiden og baksiden, siden posen hadde en logo på hver side.

På posen har jeg brukt kakeservietter. Den ene er sprayet med Marabu Art Spray i gullfarge. Motivene jeg ha brukt er fra Kristie Art Design. På forsiden har jeg limt på en tekst stanset ut med Papirdesign-die. Jeg har stanset ut i gull-bølgepapp.


Her synes forsiden bedre.

Og dette er baksiden.

Produkter fra Folia, Marabu, Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


Elin:

Noen helt enkle, men veldig nyttige og trivelige gaver å både gi og få: Bokmerker.
Jeg har laget litt forskjellige merkelapper til å legge i boken når du trenger en pause; noen er julerelaterte, andre er hverdagslige.

Disse er pyntet opp med julemotiver. Jeg har brukt hvit kraftkartong (disribueres gjennom Global Hobby og Kunst) som base, og på toppen har jeg stanset ut små hullforsterkere med dies fra Marianne Design. For å lettere få merket ut av mappen og for å finne det lettere igjen i boka, har jeg brukt litt vokset bommulstråd fra Kort og Godt på toppen. Arkene har jeg svertet kantene på. Veldig enkelt og stilrent.

Her er en annen variasjon: Motivene er her festet på kraft kartong (distribueres via Global Hobby og Kunst), og på toppen har jeg brukt tynn hamp i stede for vokset tråd.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.