lørdag 2. desember 2017

Julekort uten bildemotiv

Heisann!
I dag vil jeg dele fire julekort med dere, helt uten bildemotiv. Her er det blomster og pynt som er i fokus. Veldig moro å ta et steg utenfor det man vanligvis lager og prøve noe nytt.

Første kort ut. Basen er kraft kartong fra Papicolor. Begge mønsterark er fra Papirdesign, det bakerste fra den nye kolleksjonen Julestemning og det fremste fra kolleksjonen Mann er mann. Mønsterarkene er rufset langs kantene og har blitt påført litt Marabu akryl mousse her og der.

 Jeg har bygget opp lag på lag med gammel bokside, en bølgepapprest, tyll og kakeserviett. Pyntet med blomster fra I Am Roses og diverse pyntebær fra Wild Orchid Crafts. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en die fra Papirdesign og deretter blitt påført akryl mousse for en fin snøeffekt.

Neste kort ut går også i grått og rødt, med det samme grå mønsterarket fra Mann er mann og et rødt juleark fra den nye serien. Basen er her hvit kartong fra Papicolor, og det er den på alle de resterende kortene. På dette kortet har jeg brukt en snøfnuggstensil bak pynteklyngen sammen med Marabu akryl mousse.

 Bygget opp lag på lag bak pyntet her også, men her har jeg brukt en mer finrillet bølgepapp fra Folia. Pyntet med blomster fra I Am Roses, pyntebær fra Wild Orchid Crafts og chipboard fra Wycinanka. Teksten er et klistremerke fra Papirdesign.

Så til et kort i hvit- og blåtoner. Alle ark er fra den nye Papirdesign kolleksjonen. Også her har jeg brukt stensil på bakgrunnen, samt brukt den finrillete bølgepappen fra Folia. Denne bølgepappen kommer i en rekke farger, også sølv og gull, og er veldig anvendelig. Teksten her er stanset ut med min desidert favoritt blant de nye Papirdesign-diesene!

 Pyntet med stor blomst og pyntebær fra Wild Orchid Crafts, små blomster fra I Am Roses, chipboard fra Wycinanka, hamp og tynn lyseblå vokset bomullstråd fra Kort&Godt.

Dagens siste kort, i lyseblått, kraft og hvitt. Alle mønsterark fra Papirdesigns Julestemning.

Pyntet med blomster fra I Am Roses og pyntebær fra Wild Orchid Crafts. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en die fra Papirdesign. Jeg har dabbet på litt akryl mousse for en fin snøeffekt.

Produkter fra Papicolor, Marabu og Folia blir distribuert i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper du ble inspirert av mine kort uten bildemotiv.
Ønsker deg en kreativ dag!

1 kommentar:

  1. Nydelige kort! :) Jeg lager ofte kort uten bildemotiv :) Moro det :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.