fredag 29. desember 2017

Julepynta toffiffeeJeg har kost meg med å pynte noen esker toffifee i desember. Disse er koselige å gi bort om man for eksempel skal på julebesøk.

Den første esken har jeg kledd med et nydelig mønsterark fra Studiolight.  Det fine fuglemotivet er fra samme produsent.  Under motivet har jeg revet til en bit hvit bølgepapp fra Folia og litt osteklut.  Jeg har pynta med chipboard.  Teksten er stanset ut i sølvfarget glittermosegummi, med en dies fra Papirdesign.  


Den neste esken har også fått fuglemotiv og mønsterark fra Studiolight.  Her har jeg stanset ut en bladkrans med en dies fra Papirdesign, som jeg har limt bak motivet. Jeg har pyntet med litt bølgepapp fra Folia, hamp og "granbar" stanset ut med en dies fra Papirdesign. Teksten er også fra Papirdesign, stanset ut i sølvfarget bølgepapp fra Folia.


Den tredje esken har jeg kledd med mønsterark fra Papirdesign sin juleserie "Julestemning". Jeg har brukt stensil og Akryl Mousse fra Marabu på bakgrunnen.  Motivet jeg har brukt er fra Studiolight.  Jeg har stanset ut to grantrær i hvit bølgepapp fra Folia. Diesen jeg har brukt er fra Papirdesign.  Teksten er stemplet med versamark vannmerkepute og embosset med superfine embossingpulver fra Creative Expressions.


Den fjerde esken er også kledd med mønsterark fra Papirdesign.  Motivet er fra Studiolight, og jeg har stanset ut en stjerne med dies fra Marianne Design i sølvfarget bølgepapp fra Folia. Granbardiesen er fra Papirdesign.


Jeg har pyntet med en button fra Magic Monday, hamp og et par små bjeller.


De to siste eskene er i en litt annen fargeskala enn de fire første. Gøy å bruke litt rødt også til jul.  Esken nedenfor er kledd med mønsterark fra Papirdesign. Motivet er et stempel fra Papirdesign, stemplet med versamark vannmerkepute på kraftfarget kartong og embosset med hvitt superfine embossingpulver fra Creative Expressions.


Tagen bak motivet er stanset ut med en dies fra Marianne design i rød bølgepapp fra Folia.  Chipboarden er fra Wycinanka.  Dotter og klistremerker er fra Papirdesign.Den siste esken ble litt rødere enn jeg egentlig hadde tenkt, men det får så være. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, motiv fra Studiolight og bølgepapp fra Folia. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, "granbar" fra Papirdesign, hamp, charms fra Kort og Godt og en barkstjerne.


Studiolight, Creative Expressions, Folia, Marabu, mosegummi og Marianne Design distribueres via Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag alle sammen.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.