lørdag 23. desember 2017

Gaveinnpakking med det lille ekstra

Hei og hopp!
I dag vil jeg dele litt inspirasjon til innpakking av årets julegaver.
Det ligger kanskje litt godsaker igjen på pulten etter årets juleprosjekter hos deg også? Jeg har tatt mine rester i bruk og gjort meg litt flid med innpakkingen.


 Pakken her har fått et magebelte av litt restepapir fra Papirdesign. Utstanset snøfnugg, barkehjerte og utklippet tekst.

 Her har jeg stemplet i grønt med et lekkert kristorn stempel fra Papirdesign på det kraftfargede gavepapiret. Kakeserviett og litt annerledes knytemetode med hampen blir prikken over i'en.

En lang og smal pakke med diverse papir og bølgepapprester. På den ene enden av pakken har jeg latt det være igjen litt ekstra papir slik at jeg kunne stanse hull og tre gjennom hamp til en sløyfe. Seglmerket med hjerte på er et klistremerke, men har man segl og utstyr så kan man bruke det.

Så til to gaver med hvitt kraftpapir i bunn. En kan i grunn bruke hvilket gavepapir som helst, også med mønster, men for å kunne slå meg mest mulig løs med pyntingen så foretrekker jeg nøytrale ensfargede papirer.

Mønsterpapirrest fra Papirdesign samt tekst, utstanset snøfnugg, barkestjerne og hamp.

 Bølgepapp og gamle boksider og/eller noteark er veldig stemningsfullt og fint til jul synes jeg. Her i kombinasjon med en mønsterark rest, utklippet tekst og stemplet stjerne. Stemplet på kraftkartong og embosset i hvitt med embossingpulver fra Cosmic Shimmer.

Til sist en liten bonus, bare for å vise at man fint kan pynte pakker med mønstret papir også.

Bølgepapp fra Folia og gammel bokside. Granbaren er stanset ut med en Papirdesign die.
Produkter fra Folia og Cosmic Shimmer distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper dere ble inspirert av dagens innlegg. 
Det er bare til å hive seg over restene som ligger på pulten og bruke dem til noe flott.

Ønsker dere en nydelig dag!1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.