fredag 15. desember 2017

Toffifee: Delikate og velsmakende julegaver

Det er ikke til å legge skjul på at Toffifee er en superpopulær sak i scrappeverden, spesielt frem mot jul. Disse søte godbitene er som skapt for å dekoreres, og egner seg særdeles godt som gaver både til jul, bursdager og diverse andre anledninger. De kan gis akkurat som de er, eller de kan pyntes opp i alle mulige variasjoner. Noen lager enkle, noen lager doble, ja kanskje noen til og med har tripplet disse boksene?
 Har du dekorert en slik en? Hvis ikke, her finner du trinn for trinn veiledning på hvordan du kan gjøre det:


Her kommer noen julepyntede toffifee :

Elin

 Med rød bølgepapp som base, og Studiolight mønsterark fra Woodland Winter. Motivet er også fra Studiolight, og de lekre snøstjernene på mønsterarket er embosset. De er laget med foam stempel fra Studiolight. Stempeltrykket "Julehilsen" er fra Papirdesign, det er også embosset på. Blomstene er fra Magic Monday og Kort og Godt. Den nydelige hjerteknappen er også fra Magic Monday.
Bølgepapp og Studiolight produkter føres via Global Hobby og Kunst).

Blåtonede mønsterark fra Papirdesign, hvor jeg har droodlet litt med gelly roll penner i blått rundt kantene. Motivet er fra tudiolight. "Gledelig Jul" er stanset ut med Papirdesign dies, i glitrende hvit mosegummi. Blomster fra I Am Roses.

Julerøde mønsterark fra Papirdesign. Snøkrystallene er stanset ut med dies fra Kort og Godt, i hvit kraft kartong. Stempeltrykket, som er embosset i hvitt, og de hvite bærene er også fra Kort og Godt. Blomstene er fra Papirdesign.

Julerøde mønsterark fra Papirdesign på denne også. Nydelig motiv fra Studiolight, fremhevet med utstansed ramme fra Creative Exoressions. Blomster fra I Am Roses og Magic Monday. "God Jul" stanset ut med dies fra Papirdesign, i glitrende rød mosegummi. Hvite snøkrystaller stanset ut i hvit kraft kartong, med dies fra Kort og Godt.


Wenche:Jeg har pyntet to konfektesker etter likt oppsett.

Mønsterark og motiver fra Studiolight.

Pyntebær fra Kort og Godt.

God jul-die fra Papirdesign, stanset ut i glitterkartong fra Kort og Godt.

Chipboard fra Scrapiniec.

Produkter fra Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.Katrine:

Jeg vil også gjerne dele et par pynta toffifee med dere. 
Esken er kledd med treverksark fra Studiolight, Woodland Winter serien, motivet er også derfra. Bak motivet har jeg bygget opp med tag, små doilys og noteark. Trærne i bakbrunnen er stanset ut med en die fra Marianne Design i glitterkartong fra Kort&Godt. Snøfnuggsirkelen er stanset i samme glitterkartong med en die fra Alexandra Renke. Teksten er stempel fra Kort&Godt. Pyntet med halvperler fra Staz.

Den andre esken min er også kledd med mønsterark fra Studiolight, motivet er også herfra. Jeg liker så godt at de har forskjellige format på motivene sine, du kan få ark med ovaler, sirkler, rektangler og kvadrater. Jeg har stanset og klippet ut stjerner som jeg har limt på bakgrunnen og delvis også rundt kantene mot baksiden. Bak motivet har jeg bygget opp med tag, gammel bokside, små doilys og tyll. Pyntet med blomster fra Papirdesign, Kort&Godt og I Am Roses, halvperler fra Staz og stemplet tekst fra Kort&Godt. På de hvite blomstene har jeg brukt Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste i fargen Polar White, det glitrer og gir fin snøeffekt.

Produkter fra Studiolight, Marianne Design, Cosmic Shimmer og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en nydelig dag!2 kommentarer:

  1. Hartelijk dank voor de uitleg om deze mooie verpakking te maken.

    Lieve groet, Petra

    SvarSlett
  2. Veldig delikat og velsmakende "pakket" inn også.
    Nydelige! :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.