onsdag 16. august 2017

Kort med fotballmotiv

Hei og hopp! I dag vil jeg vise frem fire kort til barn/ungdom med fotballmotiv. Det er mange ivrige fotballspillere og fotballtilhengere, så kort med fotballmotiv vil nok alltid være populært - både til bursdag og konfirmasjon.


 Det første kortet går i rosa og sort. Fotballarket er fra Papirdesign, øvrige mønsterark er fra Studiolight. Kartongen er av merket Papicolor. Doilyen er stanset ut med en die fra Marianne Design og svertet med sort stempelpute langs kanten. Teksten er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Papirdesign. Pyntet med diverse blomster og enamel dots. Siste hånd på verket blir noen små splatter med sølvfarget Marabu Art Spray.

På innsiden av kortet er det et stort skrivefelt. Den andre siden er pyntet med et flott tekststempel fra Kort&Godt. Teksten er stanset ut med tilhørende dies. 

Neste kort går i lilla og sort. Her er alle ark fra Papirdesign, og også de aller fleste av blomstene. Jeg har drodlet langs kantene på alle arkene med sort penn. Teksten er stanset ut i sort mosegummi med die fra Papirdesign. Den lille teksten under er klistremerke, også dette fra Papirdesign. Enamel hjerter fra Staz.

På innsiden har jeg laget plass til gavekort/pengegave.

Så til det tredje kortet. Alt av mønsterark er fra Papirdesign. Tekst og stjerner er stanset ut i selvklebende kork fra Marianne Design med dies fra Papirdesign. Den lille teksten er klistremerke fra Papirdesign.

Plass til pengegave/gavekort på innsiden.

Siste kort i dag. Her har jeg prøvd å ta utgangspunkt i fargene i bildet. Også her er alle mønsterark fra Papirdesign. Jeg har brukt Marabu akryl mousse over en stensil på bakgrunnen. Teksten er stanset ut i sort mosegummi, matten i grønt mønsterark. Pyntet med chipboard fra Wycinanka og knæsjoransje dotter fra Marianne Design.

Plass til pengegave/gavekort på innsiden.

Mosegummi og produkter fra Marabu, Studiolight, Staz, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en super dag!

2 kommentarer:

  1. Disse var fine :). Smart bruk av vellum :)

    SvarSlett
  2. Utrolig tøffe og flotte kort. Tøffe og feminine på samme tid :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.