lørdag 5. august 2017

Utfordring for august - forbokstav


Bruk et produkt som begynner på første bokstav i fornavnet ditt. 

Her er det lov å bruke både norsk og engelsk navn på produktet, og det er lov å være litt kreativ med navn. Heter du Marit kan du f.eks bruke maling. Andre eksempler er Berit - button, Siri - snøkrystall, Cecilie - chipboard, Line - lim osv.


Utfordringen vår har frist 31. august kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.


Med oss på utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte dies alfabetene fra Sizzix:


Reglene for deltakelse finner du her.

Katrine:
K for Katrine, K for kakeserviett!

Jeg har laget en LO med masse klin og klæsj på bakgrunnen. Jeg har brukt Marabu akrylmousse sammen med en stensil og deretter malt over med Marabu akryl spray i fargen Rasberry. Jeg har brukt samme farge i tillegg til gull og splattet litt hist og her på LOen. Jeg har også brukt et stempel fra Marianne Design og stemplet i brunt rundtom.

Tittelen er en chipboard fra Scrapiniec som jeg har malt med akryl spray og deretter embosset med litt frantage. Pyntet med masse blomster fra diverse produsenter. Blader og grener i chipboard kommer også fra Scrapiniec, button fra Papirdesign.Wenche:
Med min forbokstav W har jeg satt fokus på chipboard fra Wyzinanka. Jeg har brukt en sommerfugl derfra som hovedpynt, kall det gjerne motiv, på dette bryllupskortet.

Selve fasongen på kortet er stanset ut med med en dies fra Go Kreate. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign, det er også halvperlene.

Kjære brudepar-teksten er stanset ut med dies fra Kort og Godt.

Hege:

H for Hug Snug :-)

Jeg har laget et babykort med de nye babyarkene til Papirdesign. Kartongen jeg har brukt er fra Papicolor.  Rammen rundt motivet er stanset ut i mosegummi, med en dies fra Papirdesign.  Blomstene er fra I am roses og Papirdesign. Perler og utklipte ord er også fra Papirdesign. Motivet er lånt fra Pinterest. Papicolor, mosegummi, charms og Hug Snug distribueres av Global Hobby og Kunst.


Rammen på innsiden er stanset ut med en dies fra Papirdesign.  Stempelet er fra Kort og Godt.Jeg har laget en layout med Akrylmousse fra Marabu til denne artige utfordringen! Bakgrunnen er laget på grå papicolor kartong. Bakgrunnen er laget med distress oxide og diverse stempler("hei på deg" og chevron fra PD), samt da stensil med akrylmousse. Pyntet med bomullstråd fra Kort og Godt, paljetter, rubon fra MF, chipboard tekst fra Scrapiniec, diverse hjerter og dotter, klistremerker og en klype fra Panduro.
Papicolor og akrylmousse forhandles av Global Hobby og Kunst.

2 kommentarer:

 1. Flotte inspirasjons prosjekter <3 og artig oppgave :D
  mmm... lurer på hva jeg skal finne på å bruke.
  Ha en forstatt god helg :)

  SvarSlett
 2. Artig oppgave! :) Skal tenke litt på den....er jo faktisk noe som begynner på T også...hihi :)
  Utrolig fine inspirasjonsbidrag som vanlig :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.