onsdag 23. august 2017

Tøffe kort til gutt

Heisann!
I dag vil jeg dele en håndfull guttekort med dere. 

De første to kortene ut har hvit papirpose som base. Alle mønsterark er fra Studiolight sin Industrial serie. Det er gøy å hente frem igjen gamle favoritter og jeg har virkelig hatt dilla på disse arkene den siste tiden.

 Begge kortene har samme motiv, lånt via Pinterest.

Litt lag på lag med ark og utstansede stjerner bak motivet. Den store hvite stjernen er stanset ut i hvit kartong fra Papicolor med dies fra Sizzix. Teksten er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Papirdesign. Jeg har sprayet den med sølvfarget Marabu art spray og deretter drodlet rundt selve stjernen med sort tusjpenn.

Stort sett de samme produktetene er brukt på kort nr. 2 med unntak av hexagon mønsteret bak motivet. Det er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Kort&Godt.


De neste to kortene har litt sterkere innslag av farge. Tøffe breakdance-motiver, lånt via Pinterest, er utgangspunkt for fargevalgene. Hvit kartong fra Papicolor danner basen for kortene.

Det første er i sort/grått/blått/oransje. Lag på lag med kule ark fra Papirdesign. Jeg har drodlet langs kanten på alle for et enda litt røffere uttrykk. Teksten er stanset ut med to forskjellige dies fra Papirdesign. Pyntet med herlige oransje dotter, også disse fra Papirdesign.

På innsiden er det et enkelt skrivefelt og en penge-/gavekortholder.

Det andre breakdance-kortet er i knæsj blå. På bakgrunnen har jeg brukt sort Amsterdam akrylmaling og stemplet med bobleplast. Pyntet med chipboard fra Wycinanka, blå enamel dots fra Marianne Design og button fra Papirdesign.

Innsiden er pyntet helt enkelt med noen striper av mønsterark samt noen utstansede små stjerner.

Og så til siste kort for i dag. Også her er motivet funnet via Pinterest, og mønsterark er fra Papirdesign og Kort&Godt (det rutete). Hvit kartong fra Papicolor som base. Her har jeg brukt hvit gesso fra Marabu og bobleplast på bakgrunnen. 

Teksten er fra Kort&Godt og er stemplet rett på mønsterark fra samme produsent. Motivet er festet på 3d puter fra Scrapbook Adhesives. Pyntet med chipboardpiler fra Wycinanka og sorte enamel dots/geotag fra Marianne Design.
Produkter fra Papicolor, Sizzix, Marabu, Amsterdam, Studiolight, Marianne Design og Scrapbook Adhesives distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en super dag!


3 kommentarer:

 1. Ikke rart vi blir inspirert av dere i Scrappelyst.
  For noen flotte gutte kort. Så kul den teksten øverst ble med malt mosegummi og de flotte bildene du har brukt. Her er det mange herlige detaljer

  SvarSlett
 2. Super, super, superkule!! Jeg digger stilen altså....knalltøffe. ME LIKE! :D

  SvarSlett
 3. Flotte kort, hva er "doblet" - mener sydd, tegnet eller stemplet "søm"😊

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.