onsdag 5. oktober 2022

Vigelandsparken

Hei og hopp!
 
Denne sommeren dokumenterer jeg ferien fra i fjor, det er ikke snakk om å være "up to date" med bildene her i gården nei. Jeg kombinerer både vanlige layouts og project life i mine album, og i dag vil jeg dele en enkel project life side med dere.
 
 
Jeg samler alltid på brosjyrer, kart og liknende fra ferien - de kommer godt til nytte i albumet. Her har jeg laget et kort av en kartbit og klippet ut tekst fra en brosjyre. Klistremerketeksten er fra Papirdesign, jeg digger at de har laget klistremerker med ferie/turist tema! Blant annet finnes det et eget klistremerkeark med tema Oslo, noe som passet meg utmerket da jeg scrappet disse bildene.
 
Dette kortet er satt sammen av et project life kort og en tag fra Pinkfresh Studio. Også her har jeg brukt en klistremerketekst fra Papirdesign.
 
På det siste kortet har jeg satt sammen forskjellige papirelementer fra Pinkfresh Studio. På frimerket har jeg limt fast et bilde klippet ut fra en brosjyre.

 Håper du ble inspirert til å dokumentere noen ferieminner. Om det er fra i år, fra i fjor eller fra 1995 spiller ingen trille så lenge du koser deg med det.

Ha en super dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.