tirsdag 1. november 2016

Lilla jul

Av og til er det gøy å lage julekort i andre farger enn de tradisjonelle julefargene, og i dag vil jeg vise dere et kort hvor jeg har kombinert lilla og hvitt med naturfarger/materialer.  Jeg har brukt kartong fra Papicolor i fargen metallic perlehvit som base, lilla mønsterark fra Creative Expressions og et koselig julemotiv fra Studiolight. 

Under motivet har jeg bygget opp lag på lag med bølgepapp, osteklut og en doily stanset ut med en dies fra Sizzix. Selve motivet er limt på med 3d puter for å skape dybde. Langs ene kanten har jeg limt på en lekker bord, stanset ut med en dies fra Creative Expressions i samme kartong som kortbasen.

Jeg har pyntet med barkstjerner, hamp og to små juleklokker og en koselig chipboardtekst fra Wycinanka til slutt.
 

Diesen fra Creative Expressions som jeg har brukt på forsiden av kortet, består av to nydelige vinterborder.  Jeg tenkte å pynte med den andre borden på innsiden av kortet, men ved en feiltakelse la jeg diesen feil vei i big shoten da jeg skulle stanse ut.  Resultatet ser dere under... Jeg syns det ble ganske stilig.

"God jul" er stanset ut i svart mosegummi.


Kartong fra Papicolor, bølgepapp, mosegummi, 3d puter, samt produkter fra Studioligt og Sizzix finner du i sortimentet til Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag :-)


3 kommentarer:

  1. Så fint kort. Herlige farger og kule detaljer.

    SvarSlett
  2. Kjempeherlig....er så fint med slike "natur"-stjerner :)
    Passet jo perfekt til motivet da :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.