onsdag 2. november 2016

Flotte motiver

 Vi er så heldig å ha fått med oss Lisa Glanz Graphics som samarbeidspartner her på Scrappelyst. Morsomt å jobbe med unike motiver av så god kvalitet. Printet ut på litt grovt tegnepapir gir motivet et herlig uttrykk.


Først et par kort med det herlige kaninmotivet tegnet av Lisa,Mønsterarkene på kortet er fra restebunken og fra Studiolight.

Teksten er stanset ut med dies fra Papirdesign-

Matten unden teksten er printet fra det digitale settet fra Lisa Glanz Graphics.

Runde dotter og også dotter med glitter i er fra Marianne Design.


Det samme motivet har jeg brukt på det neste kortet, som er en lift av Camilla sitt kort.Mønsterarkene er fra Studiolight, og stempelteksten er fra Norsk Stempelblad.Til slutt et kort med den nydeligste hunden fra Lisa. Så sart og vakkert inntrykk på dette motivet.

Kortet er en lift av kortet til Åshild.Motivet er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1360 Stitched Passepartouts circles.

Også her er mønsterarkene er fra Studiolight, og stempelteksten fra Norsk Stempelblad.  Bordeme er stanset ut med dies fra Marianne Design, DF3415 Design Folder Extra - Regency. Dette er et sett med dies og embossingfolder.

Klem er stanset ut med dies fra Kort og Godt. Teksten er egentlig Juleklem, men kan fint brukes til andre prosjekter enn juleprosjekter også, bare ved å klippe vekk første del.  Teksten er stanset ut i hvit mosegummi.Produkter fra Studiolight, Marianne Design og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.