søndag 20. november 2016

Kalenderark fra Papirdesign

Også i høst har Papirdesign kommet med et nydelig mønsterark med kalenderprint. Denne gangen er alle 12 månedene presentert i ulike format på begge sider av arket. Meget anvendelig. 

Her har jeg brukt den største av de og laget en årskalender til å henge på veggen.
Enkelt dekorert med mønsterark fra Papirdesign, og motiv fra Studiolight. Produkter fra Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.
Ann Kristin:
Jeg har også laget kalender av det nye kalenderarket til Papirdesign. Basen er bakplaten til en A4 tegneblokk, som jeg har dekket med mønsterark fra Papirdesign. Jeg har også brukt bølgepapp i sølv.


Det flotte stempelet og diesrammen bak er fra Papirdesign. Jeg har pyntet blomster fra Dusty Attic og stjernepynt fra Søstrene Grene. Klypene til å holde kalenderarkene er fra Tim Holtz.


Linda:
Jeg har valgt å lage bordkalender med kalenderarket fra Papirdesign. Jeg har valgt å brette en holder til arkene, slik at arkene står løst i kalenderen. På den måten er det enkelt å bla om når det kommer en ny måned, og man kan også bruke den om igjen til neste år med nye kalenderark.

Jeg har i tillegg til kalenderarket, brukt ark fra Papirdesign på selve kalenderen, og til brettingen av holderen. Chipboarden kommer fra Scrapiniec, og blomstene fra I am Roses.


Katrine:
Jeg har også laget bordkalendere med disse arkene. Begge er laget med tykk papp ala "siste siden en tegneblokk" type. Malt med gesso langs alle kanter og deretter limt på paneler med mønsterark fra Papirdesign.

Den første varianten har jeg brukt binding rings som metode for å feste kalenderarkene. Da har jeg festet hvert kalenderark på en litt større bit mønsterark og hullet i toppen. Da kan man lett bla over fra måned til måned. Pyntet med blomster og grener stanset ut med Sizzix die. Tall er klistremerker fra Papirdesign.

Den andre bordkalenderen laget jeg med klype. Også her er alt av mønsterark, samt klistretall, fra Papirdesign

Siden jeg har valgt å bare bruke kun en klype til å holde kalenderarkene med, fant jeg ut at det tok seg best ut om bare et og et kalenderark han fremme av gangen. Resten av kalenderarkene holdes sammen av en klype og oppbevares inni kalenderen.

1 kommentar:

  1. Kjempeflotte kalendere :) Har aldri laget kalender jeg....kanskje jeg skal prøve meg :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.