torsdag 3. november 2016

Pakkelapper til julegavene

Hei!

Årets juleproduksjon er i gang! Her har jeg laget noen enkle pakkelapper av kraft kartong.

Creative Expressions hadde en superfin dies som passet perfekt på pakkelappene! Den heter "paper cuts collection christmas tree" og er stanset ut i mønsterark fra creative expressions. Siden diesen er så fin i seg selv, så pyntet jeg enkelt med rødt sugerør nederst og ett stempel fra norsk stempelblad. Litt snø (hvit akrylmousse fra marabu) i kantene og en rød dott.

Creative expressions forhandles av Global Hobby og Kunst.Takk for at du kikket innom!Jeg sniker meg inn med litt pakkelapp-inspirasjon jeg også! Mine er også av det enklere slaget, da jeg bare har stanset og limt ;) Men jeg synes denne diesen fra Marianne Design er så lekker og effektfull i seg selv <3 Og noen ganger skal det går fort for seg, og da er det helt innenfor med lekre dies altså ;)

Jeg har kombinert ulike variasjoner av kvistkartong og vanlig kartong. Den røde kartongen er fra Papirdesign, mens den hvite og craft fargede er fra produsenten Papercolor, som føres av Global Hobby og Kunst

Jeg har stanset ut mange av hver farge, og kombinert de i ulike sammensetninger for å få litt variasjon. Baksiden har jeg beholdt blank, men her kan man godt stemple med feks "Til/Fra" stempel.


Elin

3 kommentarer:

  1. Så flotte pakkelapper :) Det er alltid noe man trenger :)

    SvarSlett
  2. Nydelige gavelapper. Takk for inspirasjon.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.