lørdag 20. august 2016

Ut på tur - Layout med 7 dots Studio

Jeg har laget en layout med lekre papirer fra 7 dots studio sin kolleksjon "Homegrown". Disse passer kjempegodt til guttesider , da de har tøffe mønstre som sikksakk og stjerner, er litt mørke i fargene og har et "slitt" utseende.

Jeg har duset ned bakgrunnen bak bildene med hvit gesso, og laget litt struktur ved hjelp av stensil og hvit akryl mousse fra Marabu.  Jeg har også stemplet litt tilfeldig rundt med et hønsenettingstempel fra Papirdesign. Etterpå har jeg sprayet over med akryl spray fra Marabu i fargen caribbean blue, som matcher turkisfargen i bildene jeg har valgt til siden min.

Akryl mousse og -spray fra Marabu forhandles av Global Hobby og Kunst, og her finner du forhandlerlisten deres.Jeg har bygget opp med mønsterark under bildene, og alle ark har blitt rufset til i kantene med en edge scraper. Tittelen er en kombinasjon av thickers og klistremerkebokstaver fra Papirdesign.

Jeg har pyntet med herlige norske chipboardtekster fra Scrapiniec, som passer til tema på bildene.  Disse er malt med distress paint i fargen tumbled glass, for å matche bilder og bakgrunn.

Ellers har jeg pyntet med diecuts og klistremerker fra 7 dots Studio.  Noe av pynten er limt på med 3d puter fra Scrapbook adhesives for å skape dybde.

Til slutt har jeg limt på noen gulgrønne dotter fra Papirdesign som kontrast, og for å ta igjen gulfargen fra bildene.


Nederst på siden har jeg laget et lite "blikkfang" hvor jeg har tatt igjen farger og flere av elementene fra resten av siden. Her har jeg en del tekst, som forteller historien bak bildene.Ha en fin og kreativ dag alle sammen :-) 

Klem Hege!
2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.