tirsdag 10. juli 2018

Oransje kort

Jeg er veldig glad i å lage bakgrunner selv og bruke bakgrunnen som utgangspunkt for det jeg lager. På begge kortene her har jeg lekt meg med bakgrunner og brukt oransj farger som utgangspunkt.

Jeg har brukt akvarellark fra van Gogh som utgangspunkt for bakgrunnen. Jeg har brukt van Gogh akvarellfarger i gul og oransj på bakgrunnen. Jeg har også strødd litt Cosmic Shimmer Pixie Powder i fargen Burnt Orange over. På bakgrunnen har jeg stemplet med et stempel fra Studiolight. Langs kantene på kortet har jeg hatt på Cosmic Shimer Metallic Gilding Polish i fargen Pearl Lustre. Hønsenettingen er stanset ut av en die fra Kort og Godt. Bærene er også fra Kort og Godt. Splæsjen er stanset ut av en die fra Sizzix.


Kakeservietten har jeg sprayet med Marabu Art Spray i fargen Oransge.


På dette kortet har jeg brukt de samme fargene, men jeg har brukt mer Cosmic Shimmer Pixie Powder på bakgrunnen for å gi mer shimmer. I tillegg til fargen Burnt Orange har jeg brukt fargen Lava Red. Sommerfuglene oppå er stanset ut av en die fra Studiolight. Jeg har stanset ut en i svart og en i oransj mønsterark fra Studiolight.

Sommerfuglen har fått litt glitter på seg.Produkter fra Cosmic Shimmer, Sizzix, Studiolight, van Gogh og Marabu  distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


1 kommentar:

  1. Herlige kort! Flotte bakgrunner og orange er superfint! 😊

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.