onsdag 11. juli 2018

Grublis for juli - stjerner


Grublisen denne måneden er stjerner. Vi har lyst til å se bidrag med stjerner på. Det kan være en stjerne eller mange stjerner, det er helt opp til deg.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.august 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Kort og GodtSammen med dem gir vi vinneren denne fine premien bestående av selvklebende bling og die. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Jeg har laget et kort hvor bakgrunnen er laget med Cosmic Shimmer Pixie Powderakvarellark. På bakgrunnen har jeg stempler med sirkel-stempler fra Studiolight. Teksten er en die fra Papirdesign. Stjernene er stanset ut av ark som er farget med Cosmic Shimmer Pixie Powder.Stjerner passer kjempegodt som pynt på tøffe guttelayouts!

Jeg har laget en LO med mønsterark fra Papirdesign. Jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse - lys grå, Amsterdam akrylmaling fra Talens (rød) og Studio Light stempel - basic 240 på bakgrunnen for å skape struktur/effekt.
Jeg har brukt utstansede labels fra Studio Light Industrial 2.0 som pynt, sammen med epoxy klistremerker og metallpynt.
Jeg har brukt Sakura Gelly Roll (hvit) for å lage highlights på noen av pynteelementene.


Teksten er skrevet med blå Sakura Pigma Micron penn.

Produkter fra Marabu, Studio Light, Talens Amsterdam og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst.Mitt inspirasjonsbidrag er et konfirmasjonskort med et herlig stjerneark fra Papirdesign


Det gule mønsterarket og tekst diesen er også fra Papirdesign. Hvit kartong fra Papicolor, motiv fra Maja design og epoxy stjerner og dotter fra Marianne Design. 

Produkter fra Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Katrine:
Jeg har laget en bursdags-LO til inspirasjon denne gangen.
Stjerner er en veldig allsidig form, og noe jeg bruker ofte som pynt på mine prosjekter. Denne gang i form utstansede stjerner  -  en die fra Papirdesign stanset ut i rød glittermosegummi fra Folia.


Alle ark på layouten min er fra Papirdesign, med unntak av de to grønne. Før jeg bygget opp med oppklipte papirer malte jeg med Marabu hvit gesso og rød akrylmaling fra Amsterdam på bakgrunnen, før jeg avsluttet med grå akryl mousse fra Marabu over en stensil. Pyntet med diverse labels og klistremerker, brusboksåpner og enamel dotter fra Marianne Design. Til drodling langs kanten på layouten, samt journaling og diverse skribling har jeg brukt Sakura Pigma Micron penn i sort.
Produkter fra Folia, Marabu, Amsterdam, Marianne Design og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ann Kristin: 
Jeg har laget ett dåpskort med stjerneark og stjernedies fra Papirdesign! Teksten er også stempel fra Papirdesign. Den flotte diesen jeg har stanset ut stjernearket med, er fra StudioLight. Elin:
Jeg har laget et bursdagskort med tag-lomme til min bestemor som nylig fylte år. Stjerner ble det mange av, i form av en kantpuncher. Jeg startet med en liten hvit papirpose, men den ble for liten så da limte jeg den rett og slett på en større hvit papirpose og fikk en lomme til tag i stede ;) Mønsterarkene er fra Papirdesign. Alle blonder er fra Kort og Godt, og det samme er charmsene som er formet som grener, de hvite hortensia blomstene og stempeltrykket. Resterende blomster fra I Am Roses. Ellers har jeg pyntet med osteklut, chipboardramme og frantage embossing.
1 kommentar:

  1. Moro!! Så flotte insåirasjonsbidrag! 😊 er lasaangt unna scrappesakene nå, men tenker det klør når jeg kommer hjem igjen 😁

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.