mandag 2. juli 2018

Pyntejente - blomsterpike...

God morgen.
Litt jenteinspirasjon i bloggen i dag!

Jeg falt for de nydelige mønsterarkene i Studio Light sin nye kolleksjon So Spring med en gang jeg så dem.  Utrolig fine fargetoner og sammensetninger, som jeg kommer til å bruke mye fremover.

I dag vil jeg vise to Layouts jeg har laget med disse arkene allerede:

På den første siden har jeg brukt et nydelig korallfarget ark som bakgrunn. Arket har kjempefine sjatteringer, så det kunne fint vært brukt bare slik det er. Jeg har likevel valgt å bruke litt maling og medium for å fremheve temaet mitt.

Først dro jeg litt Amsterdam Akrylmaling (Light Rose) utover bakgrunnen med en spatel, før jeg stemplet litt vilkårlig med Mixed Media Texture stempel - Grid, fra Marianne Design. Deretter brukte jeg en Pronty Gel Stencil - Circle sammen med Distress Oxide.  Til slutt sprutet jeg noen dråper med Mixed Media Art Spray fra Marabu.Jeg bygget opp bak bildet med osteklut, hvit bølgepapp fra Folia, mønsterark, kakeserviett og en blondebit fra Kort og Godt.

Gullperlene og ballerina-charmsen er også fra Kort og Godt. "Lille Prinsesse" er et klistremerke fra Papirdesign.


Teksten er skrevet med Sakura Pigma Micron PN i fargen gråblå. Disse pennene er gode å skrive med, har passe tynn tupp og finnes i mange forskjellige farger.På den neste siden har jeg brukt et mønsterark som er veldig ulikt det første som bakgrunn. Det er egentlig veldig sjelden jeg bruker ark med så mye mønster i hjørnene, men dette passet perfekt til et bilde jeg hadde av min lille frøken med selvplukkede blomster i hånda.

Jeg valgte å skjære ut detaljene nederst på mønsterarket og putte bilde bak blomstene. Da ser det nesten ut som motivet kommer ut av arket.

Jeg har pyntet helt enkelt med blomster fra blant andre Papirdesign og I am Roses, dotter fra Papirdesign og figurer fra et Studio Light utklippsark. Tittelen er klistremerker fra Papirdesign.


Litt nærmere hvordan jeg har skjært ut blomstene nederst:


Teksten er skrevet med lilla Sakura Pigma Micron penn. Så gøy det er med penner som matcher fargene på resten av siden :-)


Produkter fra Studio Light, Marabu, Folia Amsterdam og Sakura forhandles av Global Hobby og Kunst.  Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.