lørdag 14. juli 2018

Kort med Studiolight dies

Heisann!
Studiolight har laget et skikkelig flott (og stort) dies-sett som vi har laget et par kort av.
Den største diesen i settet måler pittelitt under 20 cm og egner seg derfor ypperlig som kortbase.


Katrine:
 Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor for å brette min base. Jeg brettet den akkurat litt smalere enn diesen, slik at kortet henger sammen i toppen. Langs kantene har jeg svertet med blå stempelpute.
Alle mønsterark er fra Papirdesign sin kolleksjon Fremtidsdrømmer.

 Gratulerer er stanset ut med en die fra Kort&Godt i perlemorskartong fra Papicolor. Den stemplede teksten er hentet fra M-389 stempelplate fra Kort&Godt. Bladgrenene er stanset ut med en Sizzix die, blomstene er alle fra Papirdesign og perlene er fra Staz. Blomstene har fått et litt tilfeldig strøk av Amsterdam akryl maling, litt sånn her og der.

På innsiden av kortet har jeg pyntet med en stemplet tekst fra Papirdesign - PD 17254 Gratulerer, stemplet direkte på en kakeserviett. Bak den har jeg stanset ut en slags ramme med en Sizzix die. Skrivefelt på den andre siden uten noe pynt og dill.


Ønsker dere en strålende dag!
Kristin:
Jeg likte så godt denne formen da jeg så den så den og jeg har brukt samme teknikk øverst som Katrine. Basen hos meg er også i hvit Papicolor. Alle mønsterark jeg har brukt er fra Papirdesign


Teksten er en die fra Papirdesign. Jeg har stanset den ut i lilla kartong fra Papirdesign og hvit Papicolor. De lilla rosene er fra Papirdesign
Produkter fra Studiolight, Papicolor, Sizzix og Staz distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.
Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler av disse flotte produktene.

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.