onsdag 22. juni 2016

Smoothie... en hverdagslayout

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere en skikkelig hverdagslayout.  Jeg har alltid likt å dokumentere de små tingene som skjer i hverdagen, de små historiene. Selv om det i løpet av et år skjer en del spennende ting, så er det tross alt hverdager det finnes flest av.

Vi hadde en periode hvor vi hadde helt "dilla" på smoothie, og det måtte selvfølgelig dokumenteres med bilder. Her er det eldstemann som koser seg med rosa smoothie før leggetid.

På denne LOen har jeg valgt å bruke et knallblått mønsterark fra Papirdesign som bakgrunn.  Det er egentlig sjelden jeg bruker så sterke farger som bakgrunn, men syns det fungerte fint til disse bildene. De andre mønsterarkene jeg har brukt er også fra Papirdesign.

Jeg har laget litt kontrast mot det blå ved å bruke grå og hvit Akryl Mousse fra Marabu, blant annet sammen med boblestensil.  Jeg har også stanset ut "bobler"i bølgepapp med en die fra Sizzix.  Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka og dotter fra Staz.  Jeg elsker den nydelige norske chipboardteksten.

Jeg valgte å bruke rosa på noen av detaljene, for å ta igjen fargen fra smoothien på bildet.

Produkter fra Marabu og Staz finner du hos Global Hobby og Kunst.  Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.Håper du lar deg inspirere til å scrappe litt hverdagshistorier.

Kreativ hilsen

3 kommentarer:

  1. Herlig Layout og veldig flott å dokumentere de små tingene i hverdagen også!

    SvarSlett
  2. Åhh, så flott og herlig side....så morsomt med "boblene" :D

    SvarSlett
  3. Flott LO. Lekker chipboard.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.