tirsdag 17. januar 2017

Mer inspirasjon til januar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Temaet for denne måneden er spenning og jeg har valgt å scrappe et bilde fra sommeren 2016. Min sønn lærte seg nemlig å hoppe og for han var virkelig dette noe av det mest spennende han hadde lært seg. På LOen har jeg pyntet enkelt slik at bildene skulle komme bedre i fokus. Den lille teksten og kaffesøl-stemplene er laget med ImagePac Stampmaker.

Linda:
Jeg vil vise to bursdagskort i skarpe farger, med lekre papir fra Papirdesign og Kort og Godt. Jeg har i tillegg brukt lekre dies og klistremerker fra Papirdesign.

Elin:
Jeg har en dekorert gavepose med pakker i å vise frem i dag. Hva er vel mer spennende en pakker?!
Posen er dekorert med min kjære i baktankene, som er ivrig jeger. Temavalget var lett kan man si. Jeg brukte passende mønsterark fra Papirdesign, med jakttema... Og stempeltrykkene i ballongene er også fra Papirdesign. Grantre og hjortene er stemplet med stempel fra Creative Expressions, og bølgepappen er embosset med bronsefarget embossingpulver fra samme produsent.



Kristine 
Denne gangen har jeg laget et søtt lite babykort ♥ Jeg har tenkt på den spenningen som knytter seg til det å vente en liten baby. Det å få den lille i armene for første gang, se på de små fingrene, tærne og inn i de nydelige små øynene. Dette er en herlig, nyforelskende spenning ♥
Til å lage dette kortet har jeg brukt dies fra Kulricke og mosgummi fra Global Hobby og Kunst.

LagreLagre

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.