søndag 21. januar 2018

Strikkerelaterte gaver.

Strikking er helt klart kommet tilbake for fult, og det er så moro å se hvor mye fint som skapes rundt om med garnnøster og strikkepinner i lange baner! Papirdesign har laget den nydeligste kolleksjonen med strikking som tema, og det må jo bare benyttes.

Her kommer et lite knippe "strikkegaver" til den som enten har alt, trenger garn, eller rett og slett bare elsker alt som har med strikking og gjøre!


  Først ut er strikkeposen! Disse posene er veldig fin størrelse på, ca 12x15cm, produsert av Folia og distribuert gjennom Global Hobby og Kunst her i Norge. De er passe stive og rommer akkurat to stk garnnøster. Dekoren er såklart lekre mønsterark og motiver fra Papirdesign. Jeg har lagt til litt blonder og en charm formet som et garnnøste ;) En gave til den som elsker garn, og som villig strikker selv.
 Gave-ide nr to er til den som ikke strikker selv, eller som rett og slett trenger nye oppvaskkluter (eller kopptuer som vi nordlenninger kaller disse fillene). Strikket av giver (men de kan sikkert kjøpes også om du ikke kan, vil eller rekker  strikke selv), deretter dekorert med et enkelt magebelte. Stempeltrykket er fra en av Papirdesigns stempelplater, og rammen er stanset ut med dies fra Creative Expressions. Dette merket distribueres via Global Hobby og Kunst i Norge.
Nummer tre i rekken er den velkjente "strikkepinneboksen", en resirkulering av pringelsbokser, som egner seg veldig godt til å oppbevare strikkepinner i. Nytt av "året" er at jeg  har valgt å putte garn inni boksen, for det lille estra. Den rommer akkurat to nøster, en perfekt liten strikkegave.


Boksene kan pyntes på ulike vis, men disse herlige strikkeuttrykkene fra Papirdesign gjør jo virkelig susen. Litt blomster fra I Am Roses, litt hamp og en charm er alt som trenges:)Nå håper jeg du fikk litt inspirasjon til en herlig strikkegave! Legg gjerne igjen link av din verson av strikkerelaterte gaver ;)

3 kommentarer:

 1. Oi, så superfine gaveinnpakninger :)
  Utrolig koselige og flotte! :D

  SvarSlett
 2. som en stor strikkefan synes jeg disse prosjekter er helt fantastiske!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk dor hyggelige tilbakemeldinger ❤️

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.