onsdag 25. april 2018

Posekort med akvarell og mixed media

Heisann!
I dag vil jeg dele tre posekort med dere. Bakgrunnene er alle laget med Royal Talens Van Gogh akvareller på akvarellpapir, og deretter påført diverse medier på toppen. Motivene kommer alle fra Allegra Digital og motivarket kan du finne HER.

På det første kortet har jeg, i tillegg til akvarellfargene, brukt Amsterdam akryl i fargene Light Rose og Quinacridone Rose samt Cosmic Shimmer Sparkle Texture Paste - Aurora Sparkle. Langs kanten har jeg drodlet med Sakura gelly roll penn i rosa.

Kortet er pyntet enkelt med "flate" blomster, paljetter, chipboardtekst og glitterfiber fra Kort&Godt. Sløyfen i toppen av tagen er vokset bomullstråd fra Kort&Godt.

Neste kort ut, dette i burgunder og rosa toner. I tillegg til akvareller har jeg her brukt hvit Marabu akryl mousse og Marabu art spray i gull. Langs kanten har jeg drodlet med sort Sakura gelly roll penn.

 Pyntet med chipboard, blomster fra bla. Prima og tiny word stickers fra Tim Holtz.

Siste kort ut i dag, i blå/blågrønne toner med et hint av gult. I tillegg til akvarell har jeg her brukt Marabu akryl mousse i fargen vanilje over en stensil fra Alexandra Renke og splattet med Marabu art spray i sølv. Langs kanten har jeg drodlet med sort Sakura gelly roll penn.

Jeg har pyntet med chipboard, sisalgress, blomster fra Prima og pittesmå paljettstjerner.

Produkter fra Royal Talens, Amsterdam, Cosmic Shimmer, Sakura og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en nydelig dag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.