tirsdag 15. mai 2018

17. mai layouts på løpende bånd


I skrivende stund nærmer det seg 17.mai, og da kan det jo være en fin oppvarming til selve dagen, å scrappe et bilde fra fjorårets feiring. Det er muligens ikke et tradisjonelt 17.mai bilde, men historien bak var så søt at jeg syntes det måtte scrappes likevel. Vi var nettopp ferdig med toget, da minstemann fant ut at han trengte seg en hvil under stakken min. Så da satte han seg på skoene mine og trakk forkleet over, for å få litt fred og ro.
Jeg har brukt lekre ark fra Papirdesign sammen med washitape og litt diecut. Tittelen er stanset ut i mosgummi med die fra Sizzix. Dottene er fra Papirdesign.







Jeg har laget en LO med noen av bildene fra fjorårets nasjonaldag.  Bakgrunnen er Papicolor kartong  i fargen natur kraft, og jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Gesso for å lage effekt.  

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign sin serie "Hell og lykke", stanset ut med vimpeldies fra samme produsent. Flaggene er klippet ut fra ett av mønsterarkene.


Pennen jeg har brukt til å skrive tekst med, er Sakura Pigma Micron - blå (0,25 mm.). Disse pennene liker jeg veldig godt. De er vannfaste og permanente, har tynn skrivetupp og finnes i mange forskjellige farger. Gøy å kunne skrive med en farge som matcher resten av siden.


 Kakeserviett, blomster og  dotter er fra Papirdesign.



Den neste siden er også fra fjorårets 17. mai - feiring.

Mønsterark, klistremerkebokstaver og halvperler er fra Papirdesign. Blomstene er fra I am Roses, Papirdesign og Magic Monday. Kakeserviett fra Din fantasi.





Jeg hiver meg på LO trenden og har scrappet en LO i str 8x8", med 17mai bilde av jentene mine fra i fjord. Det er så koselig å kunne henge opp nye LOer på rundellen min i gangen, og nå har jeg jammen en som passer til 17 mai også :D


Jeg har brukt kraft kartong fra Papicolor, som jeg kuttet til 8x8". Kantene er svertet med sort distress. Jeg har brukt acryl maling fra Amsterdam i fargene: cobalt blue ultramarine, titanium white og carmine. Jeg la opp fargene som i det norske flagget, og brukte en bred plastspatel til å påføre malingen og splattene. Jeg har pyntet med litt chipboards, noen enkle hvite sweetheart blomster, hvit vokset bommulstråd fra Kort og Godt og noen hvite malingssplatter for å skape litt liv. Jeg skriver mine små notater med sort pen fra Sakura Sigma Micron - sort (0,25 mm.).



Produkter fra Papicolor, Marabu, Sakura, Amsterdam, Mosegummi, Din fantasi og washi tape distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

  1. Så mye flott 17. mai inspirasjon :)
    Ønsker dere alle en flott 17. mai :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.