fredag 30. november 2018

Dekorerte sjokolader


Årets juleserie fra Papirdesign var som vanlig en vinner hos meg. Det er en utrolig flott dybde i fargene, og lekre mønster. Jeg skulle lage en dekorert sjokolade, men arkene var så morsomme å jobbe med, at jeg plutselig hadde laget fire ;)


Jeg har brukt ark fra årets serie "hjem til jul". Arkene er distresset i kantene for å rufse opp litt. Jeg har brukt dissene "Julehilsen 3" og "Flasketag God Jul" fra Papirdesign som dekor. "Julehilsen" er stanset ut i mosgummi, og den runde dagen med "jul" på er stanset ut i kraftkartong. Til sist har jeg sprutet med litt hvit spray over hele sjokoladen.Sjokolade nr to har treverkark fra Studiolight som bakgrunnsark, og resten er ark fra Papirdesign. Jeg har brukt diesen "bærkvist" fra papirdesign og stanset ut i gullfolie. "Julehilsen" kommer fra Kort og Godt. 

Alle innsidene er pyntet med stempeltekster fra en av Papirdesigns nye julestempler; "Stress ned". På denne sjokoladen er teksten stemplet på en diec fra Papirdesign.Tredje sjokolade ble i blåtoner. Jeg virkelig digger den store "god jul"-teksten fra flaskediesen, i tillegg til å være fin å henge på flasker (med den tilhørende flasketagen i settet), er den kjempefin som "tittel" på dekorerte sjokolader og større kort. Her har jeg brukt litt lag på lag med andre dies før god jul kommer på toppen.


Bølgepappen har fått litt hvit maling på seg, for å lysnes litt i kantene. Ellers har jeg også på denne knyttet fast en rund tag med jul.Siste sjokolade ble en i røde farger. Her har jeg brukt en kombinasjon av rødt og brunt, sammen med embossingpulver i shabby white på både mønsterark og "god jul". Alle sjokolader knyttes sammen med hug snug som er knyttet rundt selve kartongen og limt fast under panelene av mønsterark.


1 kommentar:

  1. Disse var flotte! :) Tror jammen meg jeg må lage noen slike i år jeg også :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.