mandag 22. juli 2019

Dilla på sommerfugler

Heisann!
Mai måneds grublis med sommerfugl som oppgave gav meg blod på tann, så nå har jeg fullstendig dilla på sommerfugler. Watercolour Butterflies fra The Art of Paper Craft er utrolig nydelige, og jeg har brukt dem på to prosjekter som jeg vil dele med dere i dag.

Det første prosjektet er en layout i 9"x12" størrelse. Jeg har brukt et mønsterark fra Studio Light - Create Happiness som bakgrunn. Mønsterarket går fra rosa til turkis og jeg har plassert sommerfuglene etter samme prinsipp, men med noen "overlappinger". Jeg har også spedd på med noen søte små chipboard sommerfugler fra Wycinanka innimellom.

Tittelen er en liten chipboardtekst fra Scrapiniec. For litt ekstra liv har jeg splættet med hvit utvannet gesso og Marabu Art Spray i gull.


Det andre prosjektet er et kort i A5 størrelse. Basen er brettet av Fabriano Accademia skissepapir. Her har jeg prøvd å etterligne oppsettet fra layouten, med sommerfuglene som "flyr" diagonalt oppover. Også her har jeg brukt et mønsterark fra Studio Light - Create Happiness som går fra en farge til en annen, samt bakgrunnsarket som kommer fra en Studio Light a5 arkblokk.

 Teksten og stjernene er stanset ut med dies fra Papirdesign i Folia mosgummi. Også tekstklistremerkene er fra Papirdesign. Jeg har drodlet en ramme langt kanten av kortet med Sakura Pigma Micron penn i sort.

 Produkter fra Studio Light, Marabu, Fabriano og Folia distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for å finne din nærmeste forhandler.

Ønsker dere en strålende dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.