torsdag 5. september 2019

Utfordring for september - knalle farger

September er i gang og vi har lyst til å bevare sommeren litt til med spreke farger. Utfordringen er denne gangen "knalle farger". Du velger selv hvordan du tolker dette, men det skal være mulig å se at det er brukt knalle farger på prosjektet ditt.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.september kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte Studio Light-produktene. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kortet er laget i 15cm*15cm av kraft natur Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra StudioLight. Motivet er en topper fra Dixi Craft.

Mine fargeklatter er diverse dotter/epoxyStickers.


Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign. Sirkelmønsteret under motivet er stanset ut med die fra StudioLight.

Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:

Jeg har laget en Layout med mønsterark fra Studio Light - Ultimate Scrap nr 28, Create Happiness 02 og Papirdesign - Vårstemning (Tohjuling PD 1900024). Kakeserviettene bak bildene er fra Papirdesign. Bokstavene og tallene på bakgrunnen er laget ved hjelp av stensil, Marabu Mixed Media Acryl Mousse og Amsterdam AkrylmalingTittelen er stanset ut i mosegummi med dies fra SizzixJeg har brukt penner fra Sakura til å skrive/drodle med: hvit og svart Gelly Roll og svart/rosa Pigma Micron 005. Hamp og vokset bomullstråd er fra Kort og Godt. Ellers har jeg brukt masse forskjellig: dotter, klistremerker, chipboard, charms og diverse "scrap".


Den nydelige sommerfuglen er en digital fil fra The Art of Papercraft, skrevet ut på fotopapir.


Produkter fra Studio Light, Sakura, Marabu, Amsterdam, Sizzix og mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst.

Katrine:
Jeg har laget et bursdagskort i herlige, fargerike ark fra Studio Light - Create Happiness. Den store sommerfuglen er en die-cut fra samme serie. Pyntet helt enkelt med chipboardtekst fra Scrapiniec, klistremerketekst fra Papirdesign og paljetter.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.