torsdag 13. februar 2020

Kort og toffifee til en 60 åring

Heisann!

I dag vil jeg vise frem en dekorert toffifee med et tilhørende bursdagskort til en dame som fyller 60 år. Jeg har laget det i en litt søt og romantisk stil med masse blomster og detaljer i gull. 
Alle mønsterark jeg har brukt er fra Studio Light - Lovely Moments, nydelige ark i duse farger.


 På toffifeen har jeg valgt en tekst fra Kort&Godt som motiv. Den er stanset ut med tilhørende dies og har fått en ramme av gull bak. Helt bakerst har jeg stanset ut en mer snirklete ramme med dies fra Sizzix, også denne i gullglitter kartong. Pyntet med blomster fra I Am Roses, halvperler fra Staz, utklipte sommerfugler fra Kort&Godt mønsterark og blader stanset ut med Sizzix dies.

 Kortet er laget i ca 5,5x5,5" størrelse med kartongfra Papicolor som base. Lag på lag med de herlige Studio Light arkene, motivet kommer også derfra. Bak motivet har jeg stanset ut en ramme i gullglitter kartong med dies fra Marianne Design.

 Teksten er også stanset ut i gull med dies fra Papirdesign, resten er skrevet på data og printet. Pyntet med de samme elementene som på toffifeen, men her også med rosa pyntebær fra Kort&Godt.


Produkter fra Studio Light, Sizzix, Staz, Marianne Design og Papicolor distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem HER for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.