mandag 5. mai 2014

Utfordring for mai - Vår

Det er hyggelig å se at så mange har fulgt med oss i oppstarten av bloggen, og ikke minst takk til alle som har deltatt både på giveaway og på oppstartsutfordringen vår. Vi har allerede hentet mye inspirasjon hos dere og vi gleder oss masse til å følge dere alle videre. Og sist men ikke minst tusen takk til sponsorene våre. Uten dere ville ikke dette fungert.

Vi er nå allerede i mai og det er tid for vår første skikkelige utfordring. Med lysere dager, varmere luft og solskinn som gir fornyet energi har vår første utfordring VÅR som tema. 

Vår kan være så mangt og du kan her la deg inspirere av hvordan du opplever våren.
Utfordringen vår har frist 31.mai kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på mai-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


De sponser oss med denne kjempeflotte premien som er en pakke med 3 ulike sett med dies og stempel fra Marianne Design.


Vinneren kåres av TeamScrappelyst og publiseres i bloggen innen 10.juni.

Benytt deg gjerne av våre inspirasjonskilder her i bloggen. Her finner du både Skisser, tutorials og fargepaletter. For å hjelpe dere alle enda litt mer i gang med en vårlig tankegang og ikke minst gi dere litt inspirasjon, har teamet vårt laget noen inspirasjonsbidrag til denne utfordringen.

Våren er virkelig en nydelig tid, med fuglesang, solskinn og herlige utedager! Det er fantastiske å se hvordan både liten og stor våkner til liv, se blomstrene spire, og å kjenne lukten av våren! Fregner på kinnene og solbrent på nesen! Da koser vi oss som mest!
Til å lage denne layouten har jeg bruk knalltøffe mønsterark fra sponsor Studio Tekturek.
Bakgrunnen er laget med distress paint og modeling paste.
Pyntet med chipboard og button fra Papirdesign.


Når småskoene endelig kan komme på etter en lang vinter, DA er det vår for meg. Jeg har derfor brukt et bilde av det som utgangspunkt for min vårlige Layout.  Jeg har brukt lekre papirer fra Studio Tekturek, i tillegg til washitape og klistremerker. Chipboardbokstavene kommer fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst i Norge. Nå kan man også få alfabet med bokstavene æ-ø-å i! Taben med stempelet "happy day" på, er fra et stempel og die-sett fra Marianne Design. Også disse forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Jeg har i tillegg brukt dotter fra Papirdesign.
Jeg har laget et bidrag jeg vil kalle "maskulin vår". Har dekorert en plastbeholder som skal gis bort som takkegave til en mann. Har laget den vårlig med motiv, blomster og sommerfugler.
Chipboarden som er hovedpynt kommer fra Wycinanka. Banneren med tekst er en die fra Marianne Design. Begge deler  forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.

Vår for meg er lyse friske farger som feks grønn, blå, gul og hvit. Jeg har valgt å lage en vårfrisk tag med duse papierer, med fluffy osteklut og hugsnug til dekorasjon. Legg merke til de deilige små sommerfuglene, de er produsert av Wycinanka. Du finner dem også gjennom Global Hobby og Kunst.

 

Bidraget ditt laster du opp ved hjelp av Inlinkz rett under her.

4 kommentarer:

 1. Rakk visst akkurat ikkje denne eg. Såg berre frist 31. mai, glømte å sjekka klokkeslettet;-P
  Her er min i alle fall om dåke vil ta ein titt;-)
  http://arnlaugshobby.blogspot.no/2014/05/working-girl.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Virkelig en lekker LO, og så skjønne grønntoner. Synd du ikke rakk tidsfristen vår, men vi krysser fingrene for at vi får se flere av dine herlige prosjekter i utfordringer hos oss :-)

   Slett
  2. Takk Wenche:-) Skal følge bedre med neste gong og ikkje utsette blogginga til siste liten;-) Herlige utfordringar hos dåke:-)

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.