søndag 15. juni 2014

Lag dine egne glitterdotter

Regner med dere tar noen skyggepauser med scrappelyst i sommervarmen og hiver dere med på utfordringene våre. I menyen til høyre ligger en oversikt over pågående utfordringer, bla a denne Grublis - Bruk av tutorial. Og nå har Katrine laget en tutorial til som kan benyttes:

_____________________________________________

Limproduktet Dodz, som føres av Global Hobby og Kunst, kan brukes til mye mer enn bare liming. Tilføy litt glitter og det blir superfin pynt til dine kort og layouts!

Du trenger: Dodz og glitter i den fargen du ønsker.
Jeg har her funnet frem Dodz i tre ulike størrelser for litt variasjon.


Det fine med Dodzene er at de kommer i praktiske ruller med tynn plast på den ene siden. Dette gjør arbeidet med glitteret litt enklere og mindre grisete.


Jeg heller ut rikelig med glitter på et vanlig kopiark og legger Dodzen med limsiden ned. Jeg dytter den ned i haugen med glitter til jeg føler den er dekket.


Så snur jeg den slik at den ligger med plasten ned og glitteret opp. Jeg legger så et resteark over og presser ganske hardt ned. Dette gjør jeg fordi at glitteret skal jobbe seg mest mulig inn i Dodzen, så slipper vi at den drysser mer enn nødvendig. Har du en brayer eller annen form for rulle tilgjengelig kan dette være et supert verktøy til denne delen av prosessen, men det funker helt fint å bare dytte med fingrene også.


Her har jeg laget til Dodz med glitter i de tre forskjellige størrelsene.


I og med at Dodzene er klare i fargen, så skinner fargen av glitteret gjennom og det ser ut som Dodzen er den fargen.


Jeg tenkte å bruke mine ferske glitter-Dodz på et posekort og har her funnet frem det jeg ønsker å bruke av materialer. Lekre mønsterark fra Papirdesign er en stor favoritt hos meg, og chipboards fra Wycinanka får være med på det aller meste om dagen. Sistnevnte føres også av Global Hobby og Kunst.


Nå begynner kortet å ta form, og det ble visst et babykort. Stempelet jeg har brukt til teksten kommer også fra Papirdesign.


Kortet er ferdig og pyntet med glitter-Dodz.

Chipboarden er lett svertet langs kantene med brun stempelpute.


En enkel tag oppi posen.


2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.