søndag 11. januar 2015

Grublis for januar - bruk paljetter


Årets første grublis lyder som følger - bruk paljetter.

Rot i skuffer og skap og finn frem det du har av paljetter, nytt eller gammelt. Hva du lager er opp til deg, bare det er papirhobby og vi vil se tydelig bruk av paljetter på prosjektet.

Frist for å delta er 6. februar kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi I am Roses, og sammen med de gir vi vinneren en flott pakke med blomster;La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;

Jeg har startet hobbyåret 2015 med å gjøre noe jeg altfor sjelden setter meg ned med, nemlig en LO. 

Jeg har brukt mønsterark fra Studiolight, bak bildet har jeg brukt en stensil og hvit paste. Etter pasten er tørket har jeg svampet på litt gul PanPastel. #tekst-stempler fra Staz og Chipboardtekst fra Wycinanka. Alle disse produktene i tillegg til paljettene og plast-monsteret føres gjennom Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med de for informasjon om din nærmeste forhandler. Katrine:
Jeg er igrunn ganske begeistret for paljetter og har den siste tiden fått helt dilla på paljettsløyfer. Jeg synes de er så søte!

Alle mønsterark utenom woodgrain-arket er fra Papirdesign sin nydelig babyserie <<Lille Mirakel>>. Vellum fra Studio Calico. På bakgrunnen har jeg brukt litt gesso, samt embossing paste sammen med en stjernestensil. Litt splatter med sort mist er det også. 


Jeg har pyntet med diverse die-cuts, resin-pynt fra Prima, dotter+button fra Papirdesign og blomster fra I am Roses. Og paljettsløyfen, så klart! Jeg har også stemplet litt rundtom med #stempler fra Staz. Staz føres av Global Hobby og Kunst.Hege

Da har jeg laget årets første LO.
Jeg har brukt papir, tag og stickers fra 7 Dots Studio.  Jeg har også brukt #stempler og sommerfugl fra Staz, samt chipboard fra Wycinanka, som forhandles av Global Hobby og Kunst.  På bakgrunnen har jeg brukt stensiler, modelling paste og mist.  Til slutt har jeg pyntet med noen blå paljettstjerner.


Ann Kristin:
Jeg har laget ett bursdagskort med stempler fra Staz og med masse paljetter, jeg digger paljetter! Mønsterarkene er fra Studiolight 6x6 paperpads. Kortbasen er laget med en dies fra GoKreate: frames frilly #7. Motivet er fra Saturated Canary og fargelagt med distress reinkere.Øverst på kortet har jeg brukt Tim Holtz on the edge doily og butterfly dies.På motivet har jeg brukt sløyfe diesen fra TH. Bak motivet er det Spellbinders elegant ovals og venita flourish fra Memory box. Tagen er stanset ut med Magnolia dies. Stjernene er laget av papirleire. Staz stempler, Studiolight ark og paljetter forhandles av Global Hobby og Kunst.


7 kommentarer:

 1. Herlig inspirasjon:-) Kanskje eg skal prøve meg på denne? Bruker ikkje veldig mykje paljetter når eg scrapper;-)

  SvarSlett
 2. Så mye fint! :-D
  Tror også jeg må prøve meg på denne utfordringen.

  SvarSlett
 3. Ja, det var en grublis....artig :D

  SvarSlett
 4. Paljetter er kult. Har brukt endel av det i det siste, så denne skal jeg bli med på:-)

  SvarSlett
 5. Enig, paljetter er kult; kanskje det blir et kort i kveld .-)

  SvarSlett
 6. Då var dåpen her overstått så då kan anna scrapping gjerast, må prøva meg på litt paljettar :-)
  Gina

  SvarSlett
 7. Så mye fint her, hadde laget en jeg også og publisert i bloggen, men glemte å legge den inn her, ha ha surrehue :-) Men fikk brukt noen paljetter da :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.