fredag 11. september 2015

Grublis for september - kombinasjon

Dere er vel klar for en ny grublis ? - kombinasjon

Denne gangen vil vi at dere tar en kikk blant paletter, skisser, tutorials og freebies vi har samlet her på siden vår. Og vi vi at dere kombinerer minst to, feks en skisse kombinert med en palettt, en palett kombinert med en tutorial.

Du finner linker til samlingene å velge fra øverst på siden her, men for enkelhetsskyld har vi også limt de inn for dere her i oppgaveteksten; LOskisser, kortskisser, palettertutorials og freebies.

Her er det mange muligheter. Og vi gleder oss som unger til å se prosjektene deres :-) Skriv i teksten deres hvilke kombinasjoner dere har brukt.

Frist for å delta er 6. oktober kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi Freckled Fawn, og sammen med de gir vi vinneren et gavekort på $15:

La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;

Wenche
Jeg har valgt å kombinere Kort skisse#1 med fargepalett#10.

Og resultatet ble slik som dette:


Jeg har brukt et motiv som er en topper fra theHobbyHouse, mønsterark fra Studiolight og blomster og dotter fra Papirdesign. Hjertebordene er stanset ut med Marianne Design dies
DF3413 Design Folder Extra - Hjerter 39993413.


Hege

Jeg har valgt å kombinere Palett nr 4 og Kortskisse nr 2 og resultatet ser slik ut:


Jeg har brukt mønsterpapir fra Studiolight og 7 Dots Studio,  Motivet er fra Saturated Canary og er fargelagt med Copics. Kakeserviett, bokstavklistremerker, blomster, blonde, perler og dotter er fra Papirdesign. Chipboardteksten er fra Wycinanka og tagene både på forsiden og innsiden er fra 7 Dots Studio. Inni kortet har jeg brukt stempeltekster fra Papirdesign, mens på forsiden har jeg brukt #stempler fra Staz. Studiolight, Wycinanka og Staz forhandles av Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Til denne oppgaven har jeg valgt å lage et PL oppslag. Jeg har brukt Wenche sin flotte tutorial (Nr. 67) om å lage egne PL-kort, og kombinert med palett nr. 13.


Jeg har laget de aller fleste kortene selv etter metoden til Wenche, spraye med forskjellige mister på akvarellark. Jeg har også brukt sjablong og modeling paste, og herlige #stempler fra Staz. Chipboardpynt fra Wycinanka. Washitape, enamel-hjerte og geotag fra Freckled Fawn. Produkter fra Staz og Wycinanka distribueres av Global Hobby og Kunst.

 Pilclip fra Freckled Fawn. Button fra Papirdesign.


Elin:
Min kombinasjon er Kortskisse #2 med Palett #23:

Stort posekort som er brettet i to og dekorert på alle sider. Mønsterark er div rester. Motivet er fra Studiolight, som føres av bl.a Global Hobby og Kunst. "Gratulerer" er fra Wycinanka og rosene fra Papirdesign. Inni kortet har jeg satt på en enkel og trivelig vennetekst, og inni kortet en tag til å skrive på.
4 kommentarer:

  1. What a fun theme and a great sponsor. Lovely inspiration from the DT. Hugz

    SvarSlett
  2. Spennende. Her må en gruble litt ja :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.