torsdag 1. juni 2017

2 bryllupskort av samme mønsterark

I dag har jeg to bryllupskort å vise dere. Med sommer i luften, er det også mange som velger å gifte seg og da må man ha litt kort på lager til den store begivenheten!

Det første kortet har alle elementer av romanse: Hjerteformet kakeserviett, blomster i hjerteform, blonder, duse farger og lekre mønsterark. Mønsterarket er fra Papirdesign, og heter "Bryllup". Teksten "Kjære brudepar" er stanset ut i hvit mosegummi, med dies fra Kort og Godt. Jeg har også brukt vokset bommulstråd og to gullfargede pynteperler fra Kort og Godt.


Det andre kortet er pyntet i samme stil, men her har jeg brukt en stor blomst fra I Am Roses som fokus. Jeg har pyntet opp med hvite blader fra samme produsent, lagt på litt rosa farge med art spray fra Marabou, og knytt på en sløyfe med blonder og hamp. De rosa dottene er fra Papirdesign, og mønsterarket er det samme som over. Har også lurt med litt chipboard bak blomsten, disse er fra Scrapiniec. "De beste gratulasjoner" er stanset ut i hvit mosegummi, med dies fra Papirdesign.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.