søndag 4. juni 2017

Kort med foldeteknikk

Hei! 
I dag kommer det kort på rekke og rad fra meg. Jeg har brukt foldeteknikken, som jeg har blitt så glad i, og laget meg opp en liten bunke med kort. Alle måler 5,5x5,5 inch og er laget på baser brettet av Papicolor kartong. Alle mønsterark kommer fra Studiolight paper pads og motivene er alle fra Kristie Art Design.

Første kort ut, dette i litt mørke rosatoner. Jeg har brukt Marabu akryl mousse over en stensil på bakgrunnsarket nederst, malt over med clear gesso og brukt rosa vannfarger for å fremheve noen detaljer. Motivet kommer fra samlingen Vintage Film.

Pyntet med chipboard fra Wycinanka, blomster fra I Am Roses, micro beads fra Prima og filmstripe fra Tim Holtz. Til slutt har jeg vannet ut litt hvit gesso fra Marabu og brukt en pensel til å splatte rundt på kortet.

Neste kort i lysere rosatoner. Samme produkter som på kortet over, men her er det også pyntet med halvperler fra Staz.


På det neste kortet har jeg valgt et litt annet oppsett hvor foldeteknikken blir mer fremtredende.

Fuglemotivet kommer fra samlingen Summer Birds. De små grenene i gull er stanset ut i gullglitterkartong fra Best Creations. Under og rundt blomstene har jeg limt fast Cosmic Shimmer Mica Flakes fra Creative Expressions. Jeg har brukt Cosmic Shimmer Flake & Glitter Glue til å lime det fast. I tillegg til å splatte med utvannet gesso har jeg her også gitt det en runde med Marabu art spray i fargen gold.

 På de to siste kortene har jeg brukt rammer rundt motivene. Først et kort i lyse blåtoner. Motivet her er fra samme samling som kortet over. Jeg har brukt glossy accent over motivene inni rammen.

Fortsatt er alle blomster fra I Am Roses og chipboard fra Wycinanka.

Siste kortet er i rosa og fersken. Motivet her er fra samlingen Wood & Flowers, det er bare et lite utsnitt jeg har inni rammen her.


Produkter fra Marabu, Studiolight, Papicolor, Best Creations og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Takk for at du tittet innom Scrapplyst i dag. 
Håper du får en strålende dag!

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.