søndag 26. november 2017

Avlange julekort med Studiolight

Heisann!
Juleinspirasjonen fortsetter - i dag vil jeg dele fire avlange julekort med dere. 
De måler 4x8", et format jeg virkelig er svak for nå for tiden.
Basen for kortene er kartong fra Papicolor, og alle kortene har mønsterark og motiv fra Studiolight.

Første kort ut, med det skjønne revemotivet. Jeg liker veldig godt disse dyremotivene fra Studiolight, akkurat dette er fra Woodland Winter serien. Arkene kommer fra Woodland Winter og Frozen Forest.

 Bak motivet har jeg bygget opp med gammel bokside, finrillet bølgepapp fra Folia og kakeserviett. Alt er svertet langs kantene. Stjernen jeg har pyntet med er en cut-out fra et motivark. Nederst på motivet har jeg surret rundt noen runder med hamp som ender i en sløyfe. Her har jeg knytt fast en bjelle og en kongle-charm. Bokstavene er wood veneers.

 Neste kort ut har ark og motiv utelukkende fra Woodland Winter serien.

Rundt motivet her har jeg limt fast noen runder med hamp som en slags ramme. Pyntet med samme elementer som på forrige kort. Snøfnuggene er stanset ut i hvit Papicolor kartong med die fra Marianne Design

Så til et kort med ark og motiv fra den nyeste kolleksjonen fra Studiolight, Winter Feelings. Teksten oppe i hjørnet er satt sammen av to stempler fra Kort&Godt.

Bak motivet har jeg limt fast en lekker chipboard fra Scrapiniec. Pyntet med hvite blomster og pyntebær fra Wild Orchid Crafts, blå blomster fra Papirdesign og noen søte bjeller knytt i en sløyfe.

Siste kort ut har jeg laget liggende, målene er fortsatt de samme. Motiv og ark fra Winter Feelings kolleksjonen. Også her har jeg limt fast en chipboard fra Scrapiniec bak motivet.

Hvite blomster og bær fra Wild Orchid Crafts, blå blomster fra Papirdesign. Alle har fått et strøk med akryl mousse fra Marabu på seg.


Produkter fra Papicolor, Studiolight, Folia, Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en nydelig dag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.